Імміграція до Манітоби
-
Так
-
А номінація у вас на двох?
-
Дякую за роз'яснення, тоді тільки один вихід нажаль
-
-
Звичайно, але боюсь я нічим не допоможу
-
Але якщо чоловіка вказати що він не іммігрує, але номінація надається і на нього в тому числі, йому потрібно всеодно здавати біометрію і мед огляд?
-
Номінація ЗАВЖДИ видається на головного апліканта. Під час подачі на номінацію ви вказуєте, хто іммігрує з вами На федеральному етапі ви ще раз вказуєте, хто іммігрує з вами, і якщо чоловік не іммігрує, то вказати, що не іммігрує, але медицину та біометрію він все одно здає. Це обов'язково.
-
Мені просто цікаво, який потрібно опит писати, то що писав на візу cuaet, чи як? І якщо фірми де я працював вже не існує, як бути в цьому випадку?
-
Тобто якщо я отримую номінацію. І на федеральному він не здає біометрію і медицину, - які мої дії?
-
Дякую!
-
Сценарій 1. Якщо ви під час подачі на федеральному етапі вказали чоловіка, що він іммігрує з вами, але через якісь причини чоловік потім не може здати біометрію чи медицину, то ви тоді пишете до IRCC з проханням винести зміни до депендантс, і просите, щоб чоловік не здавав біометрію та медицину через такі то обставини. IRCC вам повідомить, що робити. Сценарій 2. Одружені, але чоловік не планує іммігрувати взагалі і не буде нічого здавати. Вказуєте відразу, що не іммігрує. Відразу після отримання запиту на медицину/біометрію чоловіка пишите до IRCC і пояснюєте, що чоловік відмовляється проходити медицину та біометрію. Вас IRCC пришле Statutory declaration form, яку ви заповняєте у Канаді у нотаріуса і відправляєте до IRCC. Приклад форми знайдіть у чаті. Коротко: ви пояснюєте, що зробили все можливе, щоб чоловік здав, але він не хоче, і в майбутньому це буде перешкодою для його спонсорства.
-
Дякую, буду дивитися уважніше
-
У мене ще питання, я ось добавила його у заявку, тепер потрібно всі данні, потрібен номер UCI, але у нього його не має, так як візу він не отримав, що тоді туди писати?