Імміграція до Манітоби
-
а що потім, є в когось вже досвід на федеральному етапі після CUAET?
-
Написала одна аплікантка, що з моменту відправлення всіх документів пройшло тільки 4 тижні, а вже сьогодні отримала номінацію. От така швидкість😁 Сподіваюся, до всім попадуться такі офіцери, які швидко розглядатимуть справу.
-
Стосовно страхування я не підкажу. Але у Вінніпезі є клініка для low income, там є різні сервіси. Ми користувалися, на початку, стоматологом. Там надають перекладача, якщо потрібно. Mount Carmel Clinic www.mountcarmel.ca/contact/ Можете їм написати, та може вони щось знайдуть для мами та бабусі. Також ще пошукайте у чаті Українська Манітоба, там наче щось таке обговорювалося
-
Дякую
-
Можна,але бали будить менші
-
Христос рождається! Якщо вік 49-50 років, то можна подаватись на PR?Бачу , що в пріоритеті вік до 45 років.
-
Цього, нажаль, не знаю
-
Всім привіт) Планую переїхати з Польщі до Канади. Чекаю на карту побиту. Хочу купити квитки. Може хтось знає чи можна де можна летіти з пересадкою очікуючи карту (оскільки приїхала в Польщу до війни)?
-
А ви не знаєте, в них є якийсь крайній термін на відповідь? Ну там 3-6 місяців... Я такої інформації не знайшов і от думаю через скільки їм ще раз написати...
-
Так, вони долго відповідають. Я сама нічого додатково не робила, просто чекала і через деякий час отримала відповідь
-
Доброго дня! Відправив лист у Success Skills Centre з проханням призначити апойтмент для евалюації диплома, вказав всю необхідну інформацію, як написано на сайті, але відповіді вже 2 місяці не має. Хтось вже працював з ними? Можливо потрібні якісь додаткові дії?
-
У мене робоче страхування Manulife. Не впевнений по цінах, якщо брати самому для батьків, але працюють, як годинник. Ніяких проблем з ними, ні по стоматології, ні по компенсації ліків. Зайдіть на їх сайт, гляньте, що пропонують
-
Підкажіть, будь ласка, якщо ми приїхали з мамою та бабусею. Вони наразі не працюють, бо мама піклується про моїх дітей, а бабуся вже старенька. Я маю страхове покриття на роботі, але програма не дає додати нікого, крім дітей і чоловіка. Я чула, що можна оформити тимчасове покриття для стоматолога і офтальмолога від провінції для українців, але я не впевнена чи варто це робити. Ми хоч і рахуємось різними сім‘ями, але якщо в майбутньому я буду їх спонсорувати, то чи не завадить це? Також, питання, хто б яке страхове покриття недороге для батьків міг порадити для стоматолога та окуліста, щоб самим це покриття оформити на всякий випадок? Дякую!
-
Я вам в особисті написала🙈
-
Так в них е можливість на скільки я знаю зробити запрос «чи притягувалась людина за ціею статею»
-
Якщо це випливе при подачі на пр можуть бути проблеми
-
Ну я сильно сумніваюся, що вас зупинили тверезим і змусили випити, потім побили і оформили протокол. Все одно, я думаю що на вас це ніяк не вплине, є люди яким с такою ситуацією давали візи, тому думаю не буде проблем і з ПР. Адміністративна справа закривається через 3 місяці. Якщо вас не в минулому році оформили.
-
Так тому я питаю як далеко вони заходять перевіряючи вас і що робити
-
В них на сайті е перелік злочинів, туди входить 130, для них це кримінал для нас ні ( якщо не вбив нікого) ви що знаєте обставини цього діла що ви захищаєте поліцію ?
-
Водіння у стані алкоголя в Канаді це угодовна відповідальність. Є питання в анкеті
22 Jan 2023, 05:40
1794/234209
2 minutes ago