Імміграція до Манітоби
-
Дякую! В мене тут просто хаос із прибережних вод різних держав і міжнародних вод😬.
-
І, тут ще питають кількість днів😬 чи можна приблизно по місяцях рахувати чи треба по днях?
-
Тобто ризикнула? Після того як ви зробите ВЕС корс бай корс, у вас в профілі буде ця оцінка, і коли ви виберете зробити іншу оцінку - оцінку для імміграції - у ВЕС буде системне повідомлення що вам не треба робити іншу оцінку, бо корс бай корс включає в себе звичайну (там перша сторінка ідентична, в корс бай корс ще є багато інших сторінок)
-
Доброго вечора. Підкажіть будьласка. Я відправляла свій РОЕ по вебформі якак тут у чаті. То мені зараз прийшов такий лист. Я правильно розумію що це відповідь на ту вебформу? І правильно чи я зрозуміла що вони кажуть що раз я не на федеральному етапі то їм не потрібна ця інформація від мене?
-
Доброго вечора. Підкажіть будьласка. Я відправляла свій РОЕ по вебформі якак тут у чаті. То мені зараз прийшов такий лист. Я правильно розумію що це відповідь на ту вебформу? І правильно чи я зрозуміла що вони кажуть що раз я не на федеральному етапі то їм не потрібна ця інформація від мене?
-
Я вибачаюсь! Переплутала групи) Але все одно,дякую!