Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт, питання щодо заповнення EOI. Have you or your spouse ever visited or lived in another Canadian province or Territory? Якщо ми прилітали через Nova Scotia і літали до Aльберти, чи це рахується на yes?
-
Вітаємо, Natali! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Ні, я чекаю номінацію
-
Вітаю, Дмитро! Щось я чим більше читаю, тим більше заплутую себе. Підкажіть ще ви мені будь ласка, якщо я отримала work permit на один рік, через дію мого паспорту, зараз чекаю на новий паспорт. Як тільки його отримую , чи зможу я податись на продовження, хоч як мінімум отримати +2 роки які я не отримала. Розумію що це вже платно буде, це окей. Дякую за відповідь.
-
Дякую, і дуже сподіваюсь, що все буде добре. Ще раз дякую за підтримку
-
Можна замовити онлайн і воно прийде на вказану Вами адресу P.S Я так робив пару місяців назад
-
Допоможіть, будь ласка, вирішить проблему: в чоловіка (він не головний аплікант) втрачене свідоцтво про народження. Ми зараз на федеральному етапі. Прийшов запит додати це свідоцтво. Але ж в нас його немає, коли подавались - писали explanation letter. Може, хтось знає, як його можна відновити? Через ДІЮ не можемо, бо нема електронного підпису. Батьки чоловіка померли (маю на увазі, що вони не можуть отримати дублікат). Які ще є варіанти? Хто в курсі, допоможіть, будь ласка 🙏
-
Я вже детально не пам'ятаю, но робив через сайт і використовував ДІЮ для підтвердження
-
Дякую за відповідь! А як Ви робили онлайн? Ми пробували через ДІЮ, але ж там треба електронний підпис
-
Скиньте відео ще мені будь ласка)