Імміграція до Манітоби
-
Можна замовити онлайн і воно прийде на вказану Вами адресу P.S Я так робив пару місяців назад
-
Допоможіть, будь ласка, вирішить проблему: в чоловіка (він не головний аплікант) втрачене свідоцтво про народження. Ми зараз на федеральному етапі. Прийшов запит додати це свідоцтво. Але ж в нас його немає, коли подавались - писали explanation letter. Може, хтось знає, як його можна відновити? Через ДІЮ не можемо, бо нема електронного підпису. Батьки чоловіка померли (маю на увазі, що вони не можуть отримати дублікат). Які ще є варіанти? Хто в курсі, допоможіть, будь ласка 🙏
-
Я вже детально не пам'ятаю, но робив через сайт і використовував ДІЮ для підтвердження
-
Дякую за відповідь! А як Ви робили онлайн? Ми пробували через ДІЮ, але ж там треба електронний підпис
-
Скиньте відео ще мені будь ласка)
-
По-перше, дякую за відповідь. Скажіть, а Ви таке доручення робили на якусь рідну людину або на сторонню? Нема нікого з родичів, або померли, або уїхали
-
Так отож і проблема, що там треба електронний підпис…
-
Добре, зрозуміло. Скажіть, а як робили доручення? Тут, в Вінніпезі? Це куди звертатися?
-
Вони вже Вам назначені
-
Зрозуміла, дякую
-
Дякую за розʼяснення
-
Тоді слідуюче питання до чату: як зробити доручення? І можна його зробити на людину, яка зараз в Україні? Подруга зараз в Україні по справах. Якщо б можна було б на неї зробити доручення…
-
Вітаємо, Igor Lupan! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua