Імміграція до Манітоби
-
То повідомлення, що дитина є в системі, але на час подачі на GST ви не мали права на виплати. Зараз треба подати всі документи ще раз, найшвидше то загрузити форму CCB з сайту CRA, заповнити , додати необхідні документи- статус, income … всі документи відсканувати, зробити pdf та вислати через кабінет жінки в розділі Submit documents.
-
Доброго вечора! Сьогодні отримали рішення по WP: новий документ ,але зі старими датами. Скажіть,будь ласка,як швидко потрібно змінити документи,зокрема права і health card і чи взагалі дійсні вони тепер ?
-
Так
-
Підкажіть будь ласка, чи буде це підтвердження опиту роботи якщо я маю трудову книжку? Дякую
-
А як доді підтвердити опит роботи, нічого не зрозуміло?
-
Ні, трудова визнається тільки в Україні
-
Ідеальний варіант вам описали в коментарі вище, але не всі компанії хочуть його надавати, якщо відмовляються надавати то можете взяти два референси від екс-колег і прикріпити ок-7 з дії чи ок-5 І написати пояснення що це і що не змогли взяти від компанії Буду робити так теж Дані про вашу зп є в витягу з дії, колеги ж мусять написати що підтверджують що ви працювали на повній зайнятості і вказати ваші обовʼязки з датами і тд.
-
А у вас не мае зразка Employment verification letter, просто я подивився зразки, вони всі разні, і який він повинен бути, і що там має бути написано.Дякую
-
А який рівень англійської має бути для цієї програми? Бо я то поки пробую попасти через номінацію, але водночас роблю евалюацію диплому і обдумую інші варіанти, якщо застряну в пулі