Імміграція до Манітоби
-
1) Ви подалися і ЕЕ і через провінцію? 2) IELTS чи CELPIP здавали? 3) Самі готувалися до екзамену? Атакував питаннями)
-
t.me/uccmb/218635?thread=218628
-
Привіт, потрібна допомога. я заплатила за аплікацію всю суму на сім’ю і одну біометрію( свою) А як мені зробити тепер окремо на біометрію, шоб було лише 85 дол Бо я не можу перейти відразу тільки на біометрію P.S. У нашому випадку, всі члени сім’ї будуть здавати біометрію в різний час і в різних місцях
-
Так, дякую, я почала шукати такі фірми. Головне тільки на шахраїв не потрапити. Або скористуюся послугами адвоката, якого мені в повідомленнях вище надала Наталя
-
Нема смислу
-
Доброго вечора. Федеральний етап. Теж треба додати всі employment verification letter ? З України і з Канади? Як і на провінційному етапі?
-
Дякую
-
Я додавав сам (дуже давно), і родичам також додав. І друзі також додали. Жодних додаткових запитів не було
-
Дякую
-
Так, так, так
-
Доброго вечора,підкажіть будь ласка хто знає когось хто міг би допомогти з перекладом доків для PR
-
Дякую
-
@FidemMoris_Translations перекладач для PR
-
Ще питання 🤪 шукала, але ніяк не могла знайти. Федеральний етап. Коли додаєш документи- їх треба обʼєднати оригінал з перекладом? Чи як на номінацію окремо переклад і окремо оригінал документу?
-
Дякую!
-
Так, якщо двоє людей з магістратурами - то виходить більше файлів, ніж можна завантажити.
-
Чому? Не вистачить місця?
-
Окремо, але деякі прийдеться об'єднати, можливо. Наприклад, в мене це були документи про освіту.
-
Тобто, якщо зараз подамо всю повну інфо, яку я не довказала у заявці на візу і прикріплю одразу пояснюючу записку, то це негативно вплине? Невже краще чекати дозапит на пояснення? Дуже хочеться уникнути ситуації з місрепрезентейшн. Я думала одразу покаятися, як то кажуть і вибачитись, бо коли робили візу наробили помилок(
-
У відповіді нічого не сказано про ворк перміт. Вам відповіли сухою, офіційною мовою, яка ніколи не має місця для двозначності, бо чиновник не має права навіть на щось натякати.
22 Jan 2023, 05:40
179698/230187
about an hour ago