Імміграція до Манітоби
-
УДАЛЁННАЯ ВАКАНСИЯ ЗАРАБОТОК 250$ В ДЕНЬ ЗАНЯТОСТЬ 2 ЧАСА В ДЕНЬ БЕСПЛАТНОЕ ОБУЧЕНИЕ НА ПРАКТИКЕ РАБОТА С ЦИФРОВЫМИ АКТИВАМИ ПРИБЫЛЬ С ПЕРВОГО ДНЯ ОБУЧЕНИЕ ВОЗРАСТ: 18+ ПИШИТЕ: @FrolovUSDT
-
Вітаю! 🥳🎉 Ми з вами подалися одночасно і до медікал також все одночасно. Також зараховано 11 липня повторно. А потім наш офіцер напевно пішов у відпустку )) Сподіваюся він скоро повернеться відпочившим, в гарному настрої і також швиденько все зробить 🤞
-
Доброго ранку. Може хтось підказати по TEER, бо я трохи заплутався, чи не розумію. Маю позицію Vacuum truck operator (driver). Працюю на вантажній машині, але без air brake, чи класу 3, для цієї автівки достатньо класу 5. Проходив спеціальне навчання у компанії, інструктажі і т.д. Чи підходить ця позиції для TEER 3? Бо саме цей тір показує Job bank, та пошукова система гугл, але не зазначено чітко цієї посади ;( P.S. Керівництво компанії не в курсі нічого про NOC чи TEER.
-
Ну я просто запитала які умови на ЕЕ, щоб зрозуміти чи є шанс і які ще можуть бути варіанти. А так я знаю, що пробую йти по вибірці. Просто програма для українців вже закрита і не знати скільки можна висіти у пулі 🥲.
-
Я минулого тижня з цим стикнулася 😀. Три рази мені роботодавець передруковував підтвердження, що я у них працюю)
-
От саме цього і не розумію. Деякі колеги мають права класу 3 та еір брейк, інші тільки еір брейк, я маю тільки ліцензію класу 5 та відповідні інструктажі/навчання у компанії. Всі ми маємо однакову посаду, працюємо на +- однакових траках і виконуємо одну і ту роботу. Але я впевнений що вини підпадають під тір 3, чи достатньо мені для класифікації під тір 3? І хто взагалі при отриманні номанації визначає цей ТІР? Наприклад роботодавець може зазначити що я підпадаю під відповідний код НОК и отримую ТІР 3?