Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Ні, необов'язково
-
Доброго дня. Хто знає: після проходження мед огляду потрібно міняти work permit, якщо я не плануючи працювати в сільському господарстві, дитячих садках та інше чи можно залишити все як є?
-
Ні, документи не основного апліканта не оцінюють.
-
uccmanitoba.ca/2020/07/immigration-to-manitoba/ Гляньте тут, багато корисної інформації і на інших сторінках сайту. А також ще обов‘язково гляньте тут: immigratemanitoba.com/
-
Я не знаю які зараз умови. Ми в процесі ще з доковідних часів
-
А зрозуміло
-
В чому вона полягає?
-
Це для тих хто подається за підтримки КУК з України
-
Можете пояснити що це за процедура i для чого вона потрiбна?
-
Всім привіт таке питання, чи є люди які летіли до Канади з пересадками та просроченим безвізом?
-
Віртуальне дослідження (на скільки пам'ятаю) треба було робити щоб отримати ендорсмент від КУК, тепер чекайте номінацію
-
@weswestern Значить тоді я буду головним аплікантом. А документи якісь, які б додавали балів, для "вагонів" треба? Чи варто , наприклад, оцінювати диплом чоловіка, якщо він не буде головним аплікантом?
-
Має бути головний аплікант. Всі решту члени сім'ї йдуть вагонами до основного апліканта :)
-
@weswestern Дякую. Мені ще це зарано. Хоча цікавить питання на майбутнє. Якщо ми приїдемо сім'єю і в майбутньому будемо подаватись на PR, то це має робити кожен дорослий окремо, чи може подаватись хтось один, а решта автоматично? Чому питаю, бо якщо порівнювати нас з чоловіком, то в мене кращий рівень англійської, документи про освіту зможу оцінити, а це + до балів.
-
Ви це дистанційно робите? Не в Канаді?
-
Так і зробили тиждень тому. Будемо чекати
-
Так, це про отримання номінації та ПР.
-
Краще напишіть на офіційну електронку Імміграційного Комітету КУК. Вам дадуть відповідь.
-
Ви це про що говорите? Про отримання PR? Намагаюсь зрозуміти чи мене це зараз також стосується.
22 Jan 2023, 05:40
17977/229476
23 minutes ago