Імміграція до Манітоби
-
За 2024 рік
-
I'm roofer, було 680 балів, хлопців вибрали навіть з 610, нок підпав і вибрали, є і інші ноки.
-
Головне, щоб не було ліміту на одну транзакцію. Перевірте в банківському додатку. Я кидав зверху і платив - ніколи проблем не було. Але правда менші суми
-
Хтось закидав зверху свої гроші на кредитну карту RBC, аби заплатити за ПР? Бо в нас ліміт $2000, а заплатити треба $3220 І чи не було проблеми здійснити платіж на таку суму за раз?
-
Зато скільки криків українці тільки виключно українці отримують пр… Немає нормальних них слів як можна описати цей пі….
-
Авжеж!
-
При чому про "тільки українці отримають пр", в основному, найбільше кричать громадяни країн, з верхівки цього списку)
-
Підтримую! Нас меншість, просто нажаль на нас хайп можно зробити
-
А що нам заважає створити ініціативну групу, скинутись на адвоката та медіахайп, прикласти до позова цю статистику, наприклад? Якщо це офіційна статистика.
-
Так всі і роблять. Закидуйте необхідну суму на кредитку і буде Вам щастя)))
-
Інший noc, то лотерея. Єдиний noc, що стабільно щороку відбирають- то є construction
-
Так ви ж construction, чи ні? Якщо не помиляюсь руфери в construction проходять
-
Ага, я і так знаю що мене не вибере провінція.
-
30 квітня відправив на провінційний етап, в квітні вибрали.
-
Дякую А як давно вибрали? Бо дивлюсь зараз трішки на все і важкувато віриться,що в мене будуть шанси
-
Індуси 2 роки протестували і добились свого, їм Манітоба подовжила work permits. Індуси з інших провінцій ставлять в приклад Манітобу.
-
В вінніпезі
-
Це не обов'язковий документ, думаю що вважаєте за потрібне. Я буду для прикладу перші дві сторінки, реєстрація не відповідає реальному місцю проживання яке вказане у формах, це без сенсу.
-
Кошмар Дякую
-
Всі сторінки, де є відмітки
22 Jan 2023, 05:40
179918/229163
5 minutes ago