Імміграція до Манітоби
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка. Питання 1: якщо маю ще не повний рік роботи ,але бажаю податися на PR зараз, чи зміняться бали ,якщо коли мене рік . Чи буде доступна така функція ? Питання 2: Маю диплом спеціаліста . Чи прирівнювався від до магістра ? В Україні переклали в бюро перекладів як master degree
-
Якщо я подаю чоловіка по family reunification, мені треба створити для нього акаунт в IRCC, чи подавати через свій?
-
То що, витяг з Дії вже не підходить?🥴
-
Я чекав 6 тижнів. Але прислали номінацію знов з помилкою (іншою). Написав їм ще раз. Пішов 3-й тиждень очікування...
-
Всім привіт Підскажіть хто знає. В номінації офіцер помилково вказав минулу адресу, нову я їм повідомляв. Потрібно з цим щось робити? Чи це не є суттєво і подаватися далі так як є?
-
Та наче в чаті постановили, шо все ще підходить 😂
-
Так вони дизайн оновили, так шо цей раз це виправдано)
-
Давно не було срача про довідку з Дії. Сестра знайомого сантехніка казала, що довідка з Дії не підходить. Інфа 100%.
-
Заздалегідь дякую за відповіді
-
Вітаю всіх Цікавить таке питання: Чи хтось вже отримав pr по програмі родичів в Канаді? Як швидко це все відбувається?
-
Це не смішно. Помітьте, що оф інформації немає і навіть ніхто з волонтерів нічого не сказав. Бо достовірно ніхто не в курсі
-
Так, звичайно. IRCC розглянув дизайн нової довідки з Дії, та визнав її не дійсною. Відсутність петриківського розпису зіграла злий жарт.
-
Якщо свербить, одразу робите іншим шляхом, і потім заздрите тим, хто не заморочувався)
-
Завжди все підходило. Навіщо шукати проблеми, там , де їх нема... Думка матеріальна, тим паче, що представники IRCC можуть бути в нашій групі. Не підкидайте їм сумнівів))
-
Послідовність дій не змінюється. Перекладаєте, надсилаєте. Якщо IRCC відповідає, що не підходить, то доведеться робити іншим шляхом.
-
Нещодавно тут в чаті казали, що ні, жодна людина. Частина людей вже отримала AOR, але далеко не всі. Тобто, дуже не швидко поки що.
-
Але хоча б перший крок. Молодець.
-
Було таке, но це ще не вдача.
-
Пам'ятаю ще, як Ви писали ,що подобається Канада і хотіли б залишитись, але були у відчаї: через англійську і малу кількість балів дуже довго висіли в пулі. Вдача посміхнулась.👍👍👍
-
Доброго дня . Підскажіть будь ласка чи є зараз імміграційна програма через друзів ?
22 Jan 2023, 05:40
179948/229091
less than a minute ago