Імміграція до Манітоби
-
Тому що SWO не для людей, які працюють та живуть вже в Канаді. Для нас SWM зараз найкращий варіант.
-
Я на федеральном по swo
-
Ось ось Це ж давно
-
Скiльки Ви чекали на номiнацiю?
-
Так, SWM виключно для тих, хто працює на одного роботодавця протягом 6 місяців і дальше продовжує там же працювати. Змінити роботу можна спробувати АЖ ПІСЛЯ подачі повної аплікації на номінацію - але виключно через MPNP погодження!
-
Так
-
@western9 Добрий день, підкажіть будь ласка щодо одного питання. Вже колись читала в чаті таке пояснення, але зараз через пошук не знайшла. Питання в чому, людина працювала рік на full time на одній роботі та пів року на part time на іншій, посади однакові, а тепер з квітня місяця перейшов до другого роботодавця, де працював на part time але вже на full time. То тепер доведеться чекати пів року знову щоб податися по SWM?
-
Моїй доньці прислали запит на оплату біо, вона підкрипила. Потім прийшов запит на деякі документи. Потім ще раз запит на чек про сплату. І вже через день прийшов pre arrival. Поки тиша, але пише в кабінеті , що все зараховано і нічого не потрібно
-
Дякую вам
-
Ні, це мається на увазі після проходження вибірки і подачі документів.
-
То напевно чекати
-
У мене вже прийшов пре арівал
-
Вибачте що знову з тими же питаннями Повна подача, це федеральний етап? Я трохи вже заплутався який статус повинен бути, пробачте
-
Заново не прийдеться. Якщо звільнять - повідомлєте і швидко шукаєте нову роботу. Якщо самі хочете поміняти - спочатку погоджуєте з офіцером.
-
Дякую Тобто я отримав LLA, submit, в мене стоїть статус application received, то разі чого з роботою я може звертатися до них формою і сподіватися що заново не прийдеться?
-
Дякую
-
Якщо парт тайм був не менше 30 годин на тиждень, то може підійти під SWM. А якщо зовсім небагато, то потрібно відпрацювати необхідні місяці
-
Доброго дня.Підкажіть на федеральному рівні на єтапі Check background мій dependent хоче змінити роботу.Що треба додати до нашої апплікаціі на федеральному рівні та чи треба якось це показати провінції по номінаціі?
-
Програма іміграції для сиділок і няньок. Скиньте посилання та роз'яснення, якщо є можливість, будь ласка.
-
Повна аплікацію на номінацію - це після отримання LAA. Федеральний етап - це порада на ПР.
22 Jan 2023, 05:40
180080/230795
4 minutes ago