Імміграція до Манітоби
-
Якщо парт тайм був не менше 30 годин на тиждень, то може підійти під SWM. А якщо зовсім небагато, то потрібно відпрацювати необхідні місяці
-
І що робити якщо дзвінок пропустив?
-
Доброго дня спільното. З яких номерів вам дзвонило mpnp якщо не секрет? Мені задається я пропустив дзвінок. Набирали з номеру 4315764459. Hello, how are you? І в мене перервався дзвінок. В мене показувало, що ніби як скам, бо айфон показував що ніби з Австрії дзвонять.
-
Дякую за відповідь, тоді чекаємо) за 5 днів як рік буде, ех, логіки в них немає)
-
Просто як так, працює коли сімʼя на фулл таймі працює і не отримує ніякої відповіді на протязі року, а є випадку коли одинокі чоловіки, отримують за 6 з ніяким ноком. Не розумію просто того всього. Хоча би по черзі би вже ті аплікації розглядали, то мали би хоча можливість прикинути коли ти отримаєш ту номінацію. Але вже є як є.
-
Плюс мінус, те що я бачив по моїх друзях то їх розглядали після 9 місяців і розглядали швидко, в районі місяця. А комусь не щастить як нам, помінявся статус в кінці травня і від mpnp ні слуху ні духу вже 2.5 місяці. Що там перевіряти, я не знаю. Ні запитів, нічого. Так що тут і справді рандом.
-
Авжеж є Що, до речі Ви маєте на увазі? Дають роботу іноземцям і допомогають з ворк пермітами щоб потім ПР? Або Ви маєте на увазі міграційних консультантів) І ті і ті є
-
Доброго дня, чи є фірми в Манітобі, що займаються ПР?