Імміграція до Манітоби
-
Я не намагався спростувати те що Ви написали! Я додав той курс за яким продав тут доллар
-
Це всього лише спосіб знайти інформацію. Я не презентую на точність, бо курс весь час плаває. Треба дивитись у конкретному обміннику. Ось наприклад Currency Mart. Популярний обмінник з хорошим курсом.
-
Доброго дня. Треба враховувати реальність стану здоров'я 😉 Здоров'я для виїзду і по факту - то можуть бути різні речі зараз. Якщо розумієте, що пройдете медицину в подальшому, то все буде ОК. Я сумніваюся, що в Канаду не іммігрувала жодна людина, яка, наприклад, мала 2гу групу інвалідності. Наскільки я розумію, Канаді потрібно зрозуміти, як дорого Ваші хвороби їй обійдуться. Абсолютно здорових людей не існує.
-
Відповіла в пп
-
Доброго дня) Підскажіть будь ласка, як подати паспорти на вклейку візи (підтвердження вж прийшло)? Необхідно просто приїхати у візовий без запису, чи десь потрібно записуватися? Не змогла знайти точну інформацію щодо цього. Буду дууууже вдячна за відповідь)
-
Щиро дякую!
-
Доброго дня, ми теж зі Стамбулу. ми проходили біом.22.07. поки що чекаємо. У вас як справи? Прийшов запит на паспорт і коли ви здавали?
-
Так. Паспорт подовжили на 5 років і візу вклеїли в цей паспорт також на 5 років
-
Дякую! Тобто візу вклеїли у продовжений паспорт? До кінця дії, так?
-
Ви маєте на увазі більше лікарів, обстежень і тд?..
-
Питання можуть виникнути на етапі PR. Тому що там проходити треба більш розгорнутий медікал екзем.
-
Це не зовсім коректний курс Розраховуйте від 1.252-1.268 ціна продажу доллара
-
Перевірте Google, він повинен знати.
-
Всім привіт. Таке питання, якщо чоловік виїздить з України по стану здоров'я, чи будуть наслідки для подальшого працеваштування/перебування в Канаді? Розумію що потрібно обов'язково пройти комісію в Канаді.
-
Доброго дня, підкажіть який зараз курс 100 США обміняти на Канадиські скільки це буде, цікаво в Канаді який курс. Нє в Україні
-
Порадьте з контактами, дякую
-
Шукаю роботу на мувінг та далекобій
-
Привіт всім
-
Так , в аптеках
-
Ні, це не можливо. Потрібно надати оригінал прав, їх забирають і перевіряють дійсність. На час перевірки вас надають тимчасові права, за 2-4 тижні прийдуть канадські пластикові.
22 Jan 2023, 05:40
18017/235528
22 minutes ago