Імміграція до Манітоби
-
Я тiльки що витягла довiдку про несудимiсть з Дii. А чоловiк - пише " сталася помилка" Доброго ранку всiм
-
Підкажіть як правильно дати заповняти в історії робіт наприклад. Наприклад є період 08/2022-10/2022 то наступна також може ж починатись з 10/2022 до 8/2023 правильно?) чи з 11 вже писати?)
-
Не має бути пропуску
-
Якщо не працював то ставимо N/A?
-
uccmanitoba.ca/2024/06/immigration-to-manitoba/
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка подорожі для дитини котрій 14 років треба вказувати, чи тільки переїзд до Канади?
-
Я накладала місяці, аби не було пропусків Як у вашому випадку 08/2022-10/2022 10/2022-08/2023
-
Можна оф. ресурс де це пише? Ми довідки брали ще в липні, але я думаю це немає значення. Я досі чуть від людей, що довідки з Дії в принципі не дійсні🤪 А купа людей сидять вже з ПР з такими довідками
-
Куди правильно завантажити Work permit на федеральному етапі у (Confirmation of a valid temporary resident status)? Чи може кудись інакше?
-
Unemployed
-
Вибачте, не добавила ворк перімт до аплікації на ПР, але він і не є обовʼязковими документами. Варто його відправити через веб форму чи це не є так важливо?
-
Бачила в іншій групі, що в Україні замовляють довідки і роблять через посередника, вони перекладають і дають готову довідку, але що по грошах не питала
-
Виходячи з думки, що скоріше за все що так. На новому зразку довідки з ДІЇ більше немає печаті та підпису. Жоден юридичний документ без цього більше не являється дійсним
-
Тобто тепер тільки через консульство замовляти?
-
Вона більше не являється юридичним документом.
-
Так, по статистиці (десь я читав), що досить багато. Цікавить скільки людей в цій групі, бо тільки й бачу, що у всіх swm.
-
Новий тренд пішов про нові довідки з Дії Так дійсні чи ні?
-
В новій довідці немає більше печаті та немає підпису особи яка підтверджує, що це документ
-
Дякую
-
А які дійсні?
22 Jan 2023, 05:40
180301/229748
31 minutes ago