Імміграція до Манітоби
-
Я це розумію, просто вирішила уточнити. Тому що і правда думала, що ніякої інфо з цього приводу немає. Дякую
-
Всім доброго дня! Поділіться, чи хтось реалізував кейси з заміною прав водія без фізичної наявності пластика? Я не в Канаді, тому якщо хтось буде таке питагня вирішувати найближчим часом, то прошу дізнатися на прийомі, чи є шанс надати сканкопіїї прав і Довідку з сервісного центру і не надавати пластик (він втрачений, наприклал, поза межаму України і відновити його не є можливим? Прошу поділитися інформацією. Завчасно вдячний.
-
А ще підкажіть, будь ласка, після трьох років перебування у Канаді ми виходить можемо ще продовжити work permit ? Чомусь коли читала у групах і у ФБ писали, що потім термін не продовжується. А ось тут читаю, що начебто продовжується.
-
Дуже дякую 🤗
-
Дякую)
-
Вимоги працювати тим ким в Україні немає.
-
Я ж і прошу посилання на форму, щоб заповнити все з білетами. Чи це програма arrivecan?
-
Я сам буду летіти, ні дітей ні дружини не маю. 3000 доларів допомоги, то на місяць два.
-
На місяць вперед. Звісно
-
Віза вже в паспортах. Шукаємо доступні білети для прильоту. Отож я й питаю де зареєструватися, щоб волонтери про нас знали.
-
Щоб знайти житло, потрібно мати пару тисяч доларів і платити на перед, вірно?