Імміграція до Манітоби
-
Юлія Ковалевич, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Доброї ночі усім. Підкажіть ті, хто вже відправив анкету на федеральному рівні. Чи вірно я зробила - я заповнила форму ІММ5690е (checklist) і прикріпила до анкети, а сьогодні на одному форумі вичитала, що потрібно було іншу форму (ІММ0199). Чи вірна це інформація? Бо коли я заповнювала аплікацію, то там на сайті була лише форма 5690е і нічого не було сказано про 0199. Я вже відправила аплікацію 25 липня.
-
Добрий вечір, таке питання: якщо видали паспорт загран в Італіі, наше консульство, що писати в country of issue в подачі на пр?
-
Паспорт виготовляла ще в 2017, на той час була не в Україні, але виготовлення було через консульство України
-
У мене така ж ситуація
-
Дякую, заспокоїли))
-
Все вірно. Видано на території Італії, але видано Україною. Цей паспорт - це власність України
-
Україна має багато органів які видають її паспорта
-
Але пише в паспорті, орган що видав ITA
-
Я теж так думаю, по законодавству міжнародного права наше консульство - це територія України
-
Україна.
-
Україна
-
В supporting documents for provincial nominee program їм треба сертифікат номінації та й все?
-
Прямої обовʼязкової вказівки немає
-
Schedule 4
-
Вони не відповідають вже 7 днів на еmail(
-
Ви зробили?
-
Є новини по консульству? Мені не відповідають вже тиждень
-
Так документ має підпис)
-
зараз витяг про несудимість без печати і без підпису особи яка видала витяг.
22 Jan 2023, 05:40
180524/229888
3 minutes ago