Імміграція до Манітоби
-
Щоб знайти житло, потрібно мати пару тисяч доларів і платити на перед, вірно?
-
Це невірний підхід. Тут показується місце реєстрації федеральної компанії та основний офіс компанії. Компанія має мати міжпровінційну реєстрацію та бути окремо зареєстрована в Манітобі. Також багато компаній мають тільки провінційні реєстрації без федеральної, тобто в цьому пошуку їх не буде. Ви можете окремо пошукати в реєстрі компаній Манітоби, але це коштує $5 або просто запитати роботавця. Також у вашому контракті на роботу має бути вказаний офіс, який повинен знаходитися в Манітобі
-
Бо коли я через це все проходив то аж на наступний місяць була доступна дата
-
Хто недавно реєструвався на біометрію в Польщі, на коди є вільні місця?
-
Ні, лише диплом та додаток до нього
-
Шановні , крім диплома ци потребує Wes шкільний атестат ?
-
Дякую. Зараз в Канаді на study permit, планую отримати work permit за CUAET і візу, в перспективі подати EOI. Припустимо, буду на етапі invitation to apply або nomination. Цікавить можливість виїхати на кілька тижнів у відпустку. Не зустрічав, щоб з цим були проблеми. Хотів перепитати.
-
Тільки якщо в командіровку чи відпуск. Ви опишіть цілий кейс. Ви подалися раніше ще з України? Чи вже тут? Яка програм тощо. Купа нюансів
-
Доброго дня! Чи хто-небудь виїздив з Канади на кілька тижнів під час проходженя іміграційного процесу? Якщо при цьому буде наявний work permit і work visa, чи не буде проблем на кордоні при поверненні?
-
Ой, це супер! Ми б теж хотіли вже бути там, але поки так... Дай Бог, щось зміниться в країні і ми нарешті вже втілимо в життя свою багаторічну мрію)
-
Все ок. Багато з вашого "куківського" набору вже тут.
-
Побачила, дуже дякую!
-
Я не писала, що не збиралася їхати раніше отримання PR. Я писала, що не хочу їхати без чоловіка. Я в Україні, але тут не знаєш, що буде завтра. Тому, звичайно, треба мати можливість виїхати раптом що.
-
Вам написали адресу, 1715 wellington...
-
Best Western Hotel назва
-
Ок, я думала, то готель конкретный... А яка адреса у всього хаба? Best Western-це ж назва?)
-
Я ж написав, вказуйте Best Western, то є загальний хаб, там вас розподілять.
-
Є можливість поміняти готель у застосунку вже після прильоту, нічого страшного немає
-
Потім поміняєте, якщо що
-
Так я ж заповнюю arrive can за 3 дні до прильота, що ж мені вказувати, як вгадати?))
22 Jan 2023, 05:40
18055/230204
6 minutes ago