Імміграція до Манітоби
-
Пиши в support
-
Написати листа в МПНП
-
А можна якось дізнатись? Я видалив всі листи на пошті
-
приходить через кілька днів на пошту, після відсилання повної заявки
-
О і не тільки дипломи і майже всі документи підробляють, стають родичами і т.д., знаю про цей треш( Світу потихеньку приходиться пі….
-
Дякую всім
-
Навряд чи з чим можна щось зробити крім чекати :)
-
Привіт! Всі хто чекає на номінації листопад/грудень підкажіть Ви чекаєте номінацію в якому статусі? Received або in process? Цікаво скільки ще чекати треба 🙃 Бо як я розумію то після початку розгляду ще можна місцями розглядають 😔
-
Розгляд залежить від того як швидко ваш роботодавець відпише, скільки людей у вашому файлі, наскільки складна інформація щоб вони перевірили. Дехто за тиждень отримує, дехто за місяць. Головне - це аби отримати 🥲
-
Подалася в грудні, тиждень тому статус змінився Assessment in process
-
Але ж все одно цікаво я так розумію що коли in process вище десь писали що теж чекали більше ніж місяць. То виходить що 8+ місяців очікування,а далі ще розгляд 🥺
-
Виходить що може чекати від місяця... Тобто до очікуваного від початку розгляду ще мінімум місяць - півтора
-
В трекері все прекрасно показує, пробуйте декілька зареєструватися, можливо помилка зникне
-
Сподіваюсь що не у декретну
-
Даний чат для самостійної імміграції. Тут немає імміграційних консультантів.
-
Можливо зараз період відпусток і офіцер розпочав розгляд і пішов у відпустку , все буде добре 👌
-
@Baronesses_Culet, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Ні, ще не було. Ми попередили що от-от має бути. Тримають руку на пульсі, спам перевіряють також. Але нічого
-
У Вас все добре розглядають жовтень 👌
-
А був запит роботодавцю?
22 Jan 2023, 05:40
180585/229779
3 minutes ago