Імміграція до Манітоби
-
Ок, я думала, то готель конкретный... А яка адреса у всього хаба? Best Western-це ж назва?)
-
Так я ж заповнюю arrive can за 3 дні до прильота, що ж мені вказувати, як вгадати?))
-
Дякую за відповідь, тобто вказувати один з готелей, які надаються Вінніпегом? Було кілька відповідей з різними адресами готелей)
-
Чоловік сам їхав та віддавав їм паспорти і там же одразу платив за доставку паспортів
-
Тобто у вас немає ще візи ? Шановна ,це поміч тим хто вже тут,це не букінг ))) тут так не можно . Дуже дивно виглядає. Коли приїдете ,якщо це ще буде вам допоможуть . Але перед цим треба зареєструватись ,щоб волонтери знали про вас ,коли ви прибудете . Не хотів образити.
-
Не повернули, лист був у травні
-
Підкажіть, будь ласка, по балам цікавить. У розділі 3, там де досвід роботи, це потрібно працювати і в Манітобі по тій же професії, як і в Україні, щоб бали були зараховані ? Чи тільки зараховується досвід роботи в Канаді? Дякую.
-
Доброго вечора! Скажіть , будь ласка , якись лайфхак як зареєструватися на біометрію)) Вільних дат у Львові та Варшаві не має
-
Доброго дня. Шукаю курси англійської мови у місті Вінніпег. Очні курси тільки через welarc? Яка черга? Можливо онлайн порадите. Дякую.
-
Знайома все встигла все за 7 днів. І документи зробити, рахунки відкрити, роботу знайти, і з готелю виїхати вже в апартаменти. Все залежить виключно від людини і хотіння. У кожного різне відношення, різний досвід та різний рівень стресу у новому місці. Хтось за тиждень, хтось за місяць. А є деякі, що живуть вже понад 2 місяці, і тільки через те, що є малі діти, їх не виселяють, а переселяють з готелю в готель. Вчора одним знайомим у best Western знову сказали, що після 15 вересня будуть переглядати програму з готелями. Поки що це не підтверджені слова, КУК не отримав такого повідомлення від провінції.
-
1715 Wellington Ave, Winnipeg, Manitoba