Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будь ласка з приводу ось цих дат. Це має бути дата в'їзду в Туречину і виїзду(фактичне перебування в країні) чи дата коли видали туристичну візу і срок її закінчення? По Туреччині 90 днів знаходились по безвізу а далі туристична віза. Не дуже зрозуміло що зазначати.
-
Я татові допомагаю заповняти заявку Тобто татову доньку додаю(сестру свою)
-
Може ви молодший спеціаліст? Це рівень нижче бакалавра, це не той спеціаліст, що дорівнює магістру.
-
Привіт всім Можливо хтось знає і може підказати,в заявці на mpnp зараз треба догрузити додаткові документи,треба додати ще мою сестру,яку не додали раніше бо її тут не було,як завантажити її документи?в цій графі де add documents?і як там позначити що то саме сестри документ? Буду вдячна за підказку🙏
-
Неможливо отримати спеціаліста без бакалавра
-
Тобто ви після коледжу повчились рік і отримали спеціаліста?)))
-
Підкажіть, будь ласка, якщо ми подали документи на підтримку провінції, а у дітей в жовтні закінчується віза, чи потрібно подавати на нову візу в новий паспорт ( нові ворк перміт вже отримали)
-
Колись після 11 класу поступали в інститут і отримували спеціаліста. Проміжного ступеня в інститутах не давали. Реформа освіти відбулася наприкінці 90-х років. Тому можуть бути і такі випадки.
-
Тільки коли 6 місяців на момент подачі
-
Здрастуйте, підкажіть порадою - чи можна податися за 10 днів до 6 місяців? Я так розумію, що це начебто ні на що не вплине? враховуючи що вони довго ще розглядатимуть і оберуть з пулу чи ні
-