Імміграція до Манітоби
-
Неможливо отримати спеціаліста без бакалавра
-
Тобто ви після коледжу повчились рік і отримали спеціаліста?)))
-
Підкажіть, будь ласка, якщо ми подали документи на підтримку провінції, а у дітей в жовтні закінчується віза, чи потрібно подавати на нову візу в новий паспорт ( нові ворк перміт вже отримали)
-
Колись після 11 класу поступали в інститут і отримували спеціаліста. Проміжного ступеня в інститутах не давали. Реформа освіти відбулася наприкінці 90-х років. Тому можуть бути і такі випадки.
-
Тільки коли 6 місяців на момент подачі
-
Здрастуйте, підкажіть порадою - чи можна податися за 10 днів до 6 місяців? Я так розумію, що це начебто ні на що не вплине? враховуючи що вони довго ще розглядатимуть і оберуть з пулу чи ні
-
-
Просто слідкуйте в IRCC акаунті
-
Трекер вже не працює Можете і не намагатися там відслідковувати
-
Доброго дня. Прийшов лист Ready for Visa(порталів ще не було). Чи треба на нього відповідати? Чоловік відправить свій паспорт у візовий центр, але як йому вказувати зріст та колір очей? Чи це я вже у порталі сама буду вказувати? Також квитанцію про сплату RPRF потрібно відправляти с паспортом чи відправляти її у відповідь на імейл? Дякую
-
Я перекладав бо були написи не англійською Коли і так віддаєш 1.5к гривень за переклади, одним папірцем більше чи менше то не так важливо, але за те не хвилювався😅
-
До всіх: як тільки ви отримали CoPR, ваша віза вже не дійсна. З CoPR можна покинути Канаду, але не повернутися, для цього потрібно або ПР картка або Permanent Resident Travel Document (PRTD) . Якщо ви знаходитися за кордоном і все прийшли CoPR як при віртуальному лендингу, значить ви обманули IRCC при порталі 1 - вам мали видати імміграційну візу разом із CoPR, які ви повинні підписати виключно на очах офіцера у першому аеропорту Канади.