Імміграція до Манітоби
-
ircc.canada.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=041&top=12
-
Я прочитала ,там немає інструкцій
-
Ще один PFL. Людина подала ЕОІ через 5 місяців роботи, а не 6. Час очікування на номінацію 9 місяців. Дурна помилка, яка відкидає людей на стартову лінію імміграції. ЕОІ подається ПІСЛЯ виконання критерії імміграційної програми Аплікант написав слізну відповідь, може офіцер змилосердиться та дасть номінацію.
-
Якщо оплата на біометрія була після отримання AOR ,чи потрібно її кудись підгружати,чи достатньо того ,що вона була відправлена через web форму ?
-
Невже місяць врятує ситуацію? максимальний тупизм
-
Через вебформу
-
С такою логікою навіщо тоді ті правила писали? Якщо сказано що 6 міс то 6 міс, людина вирішила обійти систему,дуже не розумно🤦♂
-
тільки відправила
-
Правильна відповідь
-
Дякую за відповідь. Вам вже одобрили заявку?)
-
01/01/3000
-
Як у відео, ставила цифри 9999
-
Привіт громадо, В мене паспорт книжечка і при подачі заявки, після номінації питають срок закінчення терміну дії. Я так розумію сроку немає. В 25 років фото не переклеював, на id картку не міняв. Хто був у такій ситуації? Що вказували?
-
Дякую, адмін. Я цю пропустив, так 01/01/3000 це буде правильно?
-
Дякую, вам також 😊
-
Бажаю успіхів
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, по яким дням та годинам ловити слоти на закордонний паспорт? Щиро дякую!)
-
Так, але і 9999 також ок 😁
-
Доброго вечора. Планую відправляти аплікацію завтра. Criminal record зі Швеції датован 31 Липня 2023 року. Треба писати супровідний лист, щодо протермінованої довідки? Хоча там не вказана дата, до якої валідна.
-
Ну ось так і "чудять" наші. То докинуть досвіду не 3 роки, а 4 вкажуть. Нащо 6 місяців чекати, коли і на 5 можна податися, а потім відписки писати. Тут це не працює, не треба з собою всюди по світу везти менталітет.
22 Jan 2023, 05:40
180761/230735
5 minutes ago