Імміграція до Манітоби
-
Окей , тоді я ще в більшому кофюзі. Я подалась на SWO, отримала LAA через SWO очікую 4 ри місяці на SWO. Далі о ця фігня з листами про роботу. Я собі сиджу і думаю що я йду по SWO і завтра наприклад вирішу змінити роботу. Зміню роботу добавлю нові документи і мені такі скажуть не ти не могла цього робити бо ти йдеш по SWM. Я зараз не розумію де я
-
Доброго ранку! Багато раз зустрічав цю інформацію, але краще уточнити особисто: Якщо пройшов по спец-виборці swm, то зміна роботодавця неможлива? Навіть на федеральному етапі?
-
То стандартний лист для всіх, хто повідомляє про зміну роботи через MPNP webform. Все, що там сказано, це те , що ваша інформація додана до вашої аплікації. Для чого панікувати? Чекайте на номінацію. Якщо у вас всі критерії виконані, то буде номінація.
-
Та, я намагаюсь видихнути, але так не хочеться накосячити. І тут такий дурний косяк виліз, що аж обідно. Багато для того зробити і стільки часу пройшло, що якось та паніка сама тебе охоплює. 🥺 тобто зараз просто чекати і якщо я хочу змінити роботи то змінюю і просто повідомляю через кабінет, все вірно розумію ?
-
Можлива. Я змінював роботу на етапі очікування номінації. Повідомив MPNP. Номінацію отримав.
-
За скільки років потрібно police report?
-
Добрий день! Підкажіть як швидше зняти обмеження з Work permit
-
Тобто треба довідку з кожної країни де жили з 18 років?
-
Податися онлайн. Тільки так. 100 днів розгляд.
-
З 18 років.
-
Доброго дня. Прийшов лист Ready for Visa(порталів ще не було). Чи треба на нього відповідати? Чоловік відправить свій паспорт у візовий центр, але як йому вказувати зріст та колір очей? Чи це я вже у порталі сама буду вказувати? Також квитанцію про сплату RPRF потрібно відправляти с паспортом чи відправляти її у відповідь на імейл? Дякую
-
Де були 6 місяців (і більше) поспіль з 18 років.
-
Податися онлайн. Тільки так. 100 днів розгляд.
-
Можете підсказати сайт для зняття обмеження WP
-
А якщо немає дії?
-
20 сек в Дії
-
А скільки часу займає отримати police report з України і що саме для цього потрібно?
-
доброго дня, чи подавався хтось в EOI, на 4-5 місяць роботи, із розрахунку що відповідь+60 днів на подочу оригіналів - якраз і буде 6 місяців із новим контрактом? чи в самому EOI при подачі має бути 100% відпарцьованих 6 місяців?
-
Бюро перекладів
-
Тут вже тисячу разів писали, що підходить. Там все є що треба, цифровий підпис та qR код, що перевірити її справжність
22 Jan 2023, 05:40
180849/230923
13 minutes ago