Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
ні, не буде
-
Доброго дня! Мене цікавить цей допис у довідці про незасудженність. Чи буде це перешкодою у імміграціному процесі?
-
Поділіться будь ласка посиланням на якому сайті потрібно розширити Work permit
-
Добрий день, підскажіть будь ласка,ми зараз на федеральному рівені другий раз після повернення, і досі немає АОР , а строк confirmation of nomination буде вичерпано через декілька днів, питання, чи треба продовжувати «confirmation of nomination»?
-
Canada.ca
-
Один раз повернули (не вказали дитину у формі imm0008 яка не іммігрує)
-
8-10 місяців на сьогодні
-
Щиро дякую ☺️
-
Вам двічі повертали аплікацію? Чому, якщо не секрет?
-
Якщо ви встигли податися до дати завершення дії номінації, то все ок. Але якщо хочете , то можете спробувати написати до MPNP та просити про подовження номінацію.
-
Там наче за другу мову пишуть
-
Підкажіть: на каналі Дмитра Малика TEER 0,1,2,3 - здавати тест не потрібно, а на сайті MI, 3 рівень - має бути CLB 5
-
Скільки чекайте на АОR?
-
Другий місяць
-
здавати не обов'язково, але без здавання ви сильно знижуєте шанси на відбір, адже не отримуєте за мову балів
-
Доброго дня, підкажіть будь можливо в когось була така проблема. Хлопець працює зварювальником (welder) , отнимав qualification certificate. Але не можу зрозуміти де потрібно це вказати щоб отримати додаткові 100 балів
-
АОР приходить через 3.5-4 місяці
-
Так я знаю ,в мене було питання вище ,що до «confirmation of nomination “ бо після першої відмови вона нам прийшла через 3 місяці «на федеральному етапі» ми пере подалися і «confirmation of nomination” закінчується через пару днів . Але пане Wes відповів
-
Добрий день, з приводу подачі на новий ворк перміт, сімейна аплікація, дата подачі лютий, 9.08 підтвердження біометрії, вчора подовження до 2027 року (паперові ще не отримали). Для підняття духу хто очікує.
22 Jan 2023, 05:40
180903/231003
10 minutes ago