Імміграція до Манітоби
-
Скажіть а можна буде подаватися на продовження ворк перміту наприклад після нового року але я не буду в Канаді на той момент ? Дякую 🙏
-
Дякую
-
Обидва.
-
Це буде на розгляд офіцера, який буде розглядати Вашу справу
-
Добрий вечір, хотів дізнатися чи обов'язково потрібно на провінційну програму по номінації атачити шкільний диплом ? І ще хотів уточнити , потрібно на номінацію довідка про не судимість? Дякую
-
Якщо отримувати новий то можна подаватись якщо не в Канаді ?
-
Продовжити можна тільки перміт менше 3х років, а отримати можна тільки новий терміном до 3х років.
-
Дякую, а довідку можна з дії витягнути?
-
Шкільний диплом потрібен, але в крайньому випадку можна писати пояснення чому його нема. Довідки про несудимість потрібні на федеральному етапі, тобто після отримання номінації і потрібні свіжі.
-
Так
-
На сайті є перелік
-
Привіт знаю що не по темі хтось робив паспорт закордонний і які треба документи для чоловіків?
-
Один, тільки спец, я особисто робив. Але можливо для деяких цілій потрібно обидва
-
@Nadiia_logoped, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Тиждень - 3 мicяця 😄
-
Всім хай) я отримала запит на оплату біометрії , відправила по тому посиланню і отримала таку відповідь, коли після цього буде сам запит не здачу біометрії? Дякую наперед🫶🏻
-
HR Yana, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Ну та, за 2 роки могла б звикнути😂
-
Ну це Канада))
-
Шоооо??? Капець🫠
22 Jan 2023, 05:40
181102/238482
44 minutes ago