Імміграція до Манітоби
-
Тобто тільки заповнити форму і завантажити туди актуальний офер, це все що потрібно зробити? Чи отримаю я якусь відповідь від них? Дякую
-
Маю надію, а якщо що будуть дозапити - буду відповідати
-
А якщо працедавець той самий , тільки посада змінилась , все одно roe видають?
-
А тут ви порадили додати документ чере mpnp account , add. I’m confused 😕 Чи хтось ще може будь ласка підказати. Йду по СВМ, чекаю номінацію. Змінилась посада, компанія та сама. Чи додавати новий офер через add documents, чи заповнювати веб форму ? Шукав по чату, і тільки голову забив ще більше
-
Для чого? Ви ж не змінили роботу? Якщо дуже хочеться, то додайте в add documents
-
І після цього вам просто прийшло на імейл що доки додали? А чи дозволили вам міняти посаду? Тут ще питання в тому, що для СВО і для СВМ різні методи
-
Та хочеться чи не хочеться , а треба зробити правильно. І пошукавши по чату, люди роблять по різному. Я розумію що у кожного своя історія. Але як що я додам через Add documents, свій новий офер з новою посадою, то як бути з тим що писали раніше на кшталт того що офіцер має апрувнити твою посаду? Ще раз: Тобто веб форма заповнюється тільки коли міняється компанія? Не посада?
-
Окей, дякую! Це вже більш зрозуміло . А чи потрібно завантажити додадково пояснювальний документ, типу додати новий Нок, Тір ? Бо в letter of employment цієї інформації немає.
-
Ну от, а в мене все інше виходить Компанія та сама, посада стала офісна
-
Ні. Дозволу на зміну посаду всередині компанії не просять. Ви додаєте новий letter of employment в свою заявку. І все. Нічого через веб форму не треба надсилати
-
тут ще нюанс що в мене змінилась посада але загалом нок залишився той самий, я не запитувала дозволу змінювати посаду, просто як факт додала лист, відповідь прийшла автоматично. наступного дня змінився статус на ін процес. але не думаю що ці події пов'язані, тому що статус змінився ще в 3 моїх колег з інших департаментів.
-
Вам ніхто це не забороняє.
-
Чия відповідь Вас влаштує?
-
І тут сказано , що потрібно надсилати всю інфо через веб форму. Так і не хочу накосячити. Бо у всіх відповіді різні. Бо у тій формі так само питають чи працедавець той самий, чи інший. Того я тут у всіх і перепитую. І далі правильної відповіді не маю
-
Мені влаштовує обидва варіанти відповіді. І обидва логічні. Але це не означає, що я маю робити як хочу, правда ж? Дякую за відповідь