Імміграція до Манітоби
-
Ми чекали майже 5 місяців
-
Дуже дякую! Саме так і планував зробити! Зроблю скрін на майбутнє для таких як я 😁
-
Так
-
А про який рапорт ви говорити? Це коли вже засабмітив і зʼявляється кнопка завантажити аплікацію?
-
Тоді мені повезло. Все як вказували у формах. Можу тільки здогадуватись: Архів називається null.zip Вони скоріш за все з бази данних все тягнуть. Може бути таке, що код який формує пдф трошки глючить і видає не все( Якшо ви перезавантажували сторінку, і вся інфа там була, то має бути ок. На 99% впевнений, що офіцери працюють зі свого кабінету, бо: - їм треба трекати прогрес - їм треба слати імейли - треба контролювати доступи до інформації, що неможливо якшо ти працюєш тільки з пдф
-
В мене вже місяць в статусі ін процес
-
Я завантажив документи натиснув “return “, і на наступний день прийшло повідомлення що документи доставлено
-
Також 2 місяці 🫠
-
Підкажіть, будь ласка, прийшов дозапит водночас з AOR на IMM5669 на імейл, але після лінку аплікації до мого акаунту в аплікації не висвічується жодний дозапит, як тоді їм відправити це? Чи чекати поки офіцер заново відправить дозапит на ім5669 але вже через ірцц акк? @western9