Імміграція до Манітоби
-
Можливо офіцери в курсі за те, що інколи імміграційні форми не правильно формуються або ж не відображають якусь інформацію, але їм все одно ж треба мати інформацію про те чи інше, тому і дають дозапит. Це певно і причина того, що дійсно багатьом приходять дозапити на те, в чому вони впевнені, що заповнювали і вказували
-
SWM or SWO?
-
Доброго вечора 🙂 Скажіть будь ласка, можливо є якась інформація або хтось був у такій ситуації,що роботодавець відправив на лайт оф, чи вплине це якось негативно на подачу документів на номінацію і пр? Дякую
-
Ок. Я фотографувалась і вже картку відправили. А ось перше фото було в бежевому і фотку відхилили
-
Тоді справи дуже погано, бо Ви мусите працювати та не бути звільнені. Якщо це буде на довгий період - можуть відхилити номінацію
-
SWM
-
Точно можуть. Були менш ніж 5 місяців....запитали.
-
Дуже дякую🙏 хотіла уточнити чи оці виплати не вплинуть на майбутнє подання заяви на номінацію, дякую
-
Тоді Він мусить наново працювати 6 місяців на новій компанії
-
Качайте Дію, авторизуйтесь через монобанк і завантажуйте довідку
-
Ні ми ще не подали, якраз перед тим як подавати чоловіка відправили на лайт оф і він уже пішов працювати в іншу компанію
-
Дуже дякую🙏просто дуже багато негативних думок,тому хотіла уточнити, дякую вам🌷
-
Виплати по безробіттю? Так він за них платить, коли працює. Це є insurance фактично
-
Доброго вечора шановна група. Потребую поради. Роботодавець дав лист про працевлаштування в якому вказана посада fast food server, але вона не знаходиться по noc 2021. Чи є це помилка і варто попросити працедавця переробити лист. Також не вказано що пропозиція працевлаштування не має кінця терміну, я так розумію що при відсутності контракту це дуже важливо вказати
-
У вас у довідці з роботи має писати full time permanent, що вже свідчить про те, що ви не маєте дати закінчення контракту Якщо ваш керівник вказав вашу посаду саме так, значить пошукайте той нок який відповідає вашим обовʼязкам
-
Вітаю, скажіть, будь ласка, я отримав лист з unique client identifier та application number це і є AOR?
-
Якщо не змінювати працедавця, то після лейоффу, працюючи на нього, можна подаватися
-
Так є в листі permanent full time, тобто цього достатньо. Дуже дякую А на рахунок noc, щось не виходить знайти по обовʼязкам, чи то я не вірно шукаю 🫣
-
Добрий вечір, скажіть будь ласка чим закінчилось? Ви писали, дзвонили? В мене така сама картинка
-
Так. Вітаю.
22 Jan 2023, 05:40
181278/233873
7 minutes ago