Імміграція до Манітоби
-
Ні, це про статус «етапа очікування номінації», до LAA ще далеко
-
А статус зʼявляється тільки коли вже LAA получив?
-
Дякую. А давно подались?
-
Писали ж вже що були такі питання на кордоні при вʼїзді в Канаду,типу там же наче небезпечно а ви літаєте
-
Це вселяє надію)
-
Довго? Є люди які 11 чекають
-
...have valid temporary resident status in Canada, or have applied to restore your status if it has been expired for less than 90 days Temporary resident documents Documents issued to allow a person to visit, work in or study in Canada for a specific period. Temporary resident documents have an expiry date. Examples of temporary resident documents are study permits, work permits and visitor records.
-
В січні або лютому
-
Головному апліканту треба бути в Канаді. Виїжджати у відпустку, я так розумію, можна. Родині не треба знаходитися в Канаді. Взагалі-то, на цю тему було багато дискусій на початку програми, серед юристів також, бо дехто заявляв, що це обмеження прав, або що там не прописана чітко саме така умова. Хтось казав, що можна виграти суд у випадку відмови з цієї причини. Але краще не перевіряти, звичайно.
-
І там же йде лінк на temporary resident documents.
-
Знаю точно, що подалася одна родина. AOR ще не отримали.
-
Family members can be in or outside Canada. Only you must be in Canada during the application process.
-
...Documents issued to allow a person to visit, ... Ну, начебто візвтор віза підходить під це речення..?
-
Дякую Вам!
-
Дякую Вам за розъяснення
-
Знайомі оновити зробити візитор рекордс дітям, бо їхали в США на кілька днів, але офіцер сказав все онлайн робити.
-
Я ще не бачив жодного виданого ПР по даній програмі. Я не знаю як це буде працювати
-
А який документ вони грузили у графі «підтвердження статусу»?🙄
-
Тільки головний аплікант має подаватися щ Канади і проходити віртуальний лендинг у Канаді
-
Дякую. На кордоні вже просто так не можна просити дати візітор рекорд я так розумію?
22 Jan 2023, 05:40
181418/230797
4 minutes ago