Імміграція до Манітоби
-
Я ще не бачив жодного виданого ПР по даній програмі. Я не знаю як це буде працювати
-
А який документ вони грузили у графі «підтвердження статусу»?🙄
-
Дякую. На кордоні вже просто так не можна просити дати візітор рекорд я так розумію?
-
Вони мусять бути в Канаді і жити в Канаді. В цій програмі це чітко і ясно написано, що усе члени сім'ї мусять бути резидентами Канади - це значить бути в Канаді увесь цей час
-
Проблема в тому що система пускає загрузити що хочеш, а от далі береться до справи офіцер ☺️
-
А головний аплікант може податися з Канади, потім виїхати в Україну, а потім повернутися для віртуального лендінгу до Канади?
-
Добрий день. Порадьте, будь ласка. Який NOC підходить під мою професію. Я працюю сервісним техніком по обслуговуванню промислових акумуляторів (великі акумулятори, які використовуються для форкліфтів). Фірма займається продажем та обслуговуванням цих акумуляторів. Питав в HR-ів вони не знають. Пару позицій підходять, але точного нема, боюся помилитися. Дякую.
-
Питаю для друзів, дуже хочеться допомогти їм
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка, це так взагалі буває що IRCC присилають дозапити і просять відправити це день в день, чи це якась помилка? Тільки що отримав листа з дозапитами на IMM5669, Military Records including IMM5546, correspondence with MPNP regarding change of NOC. Кажуть що this must be received by 2024/08/15 (сьогодні). 🤯🤯🤯 Чи хтось стикався з таким?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/find-national-occupation-code.html
-
На сайті canada.ca є пошук ноків ви вводити як у вас написано в документах від роботодавця або на вашій сторінці на порталі работодавця і дивитесь