Імміграція до Манітоби
-
Пішов трохи рух на отримання AOR почали розглядати по 2 дні за один календарний день.(22-23 APRIL).Можливо офіцери повиходили з відпусток 🙏🤞
-
Не знаю, можливо. Можу запитати, чи давали саме візвтор рекорд. Але навіть якщо і давали, то той візітор рекорд не давав права на медицину, на відміну від тих, що дають зараз українцям. І в цьому мінус перебування просто за візою - треба купляти страховку.
-
t.me/uccmb/163660
-
Але то було ще в кінці грудня. І так, здається, рентген нам покрили хелс картою.
-
Маю контакт юриста, який, здається, займається отриманням таких витягів. Якщо треба, то напишіть у ПП.
-
Так я ж те саме написав, що молодший спеціаліст і просто спеціаліст - це дуже різні речі.
-
Зробіть так, щоб у п'ятницю ви відпрацювали ще на старій роботі, а в понеділок вийшли на нову роботу. Тоді повинні зарахувати цей рік досвіду.
-
Так, тільки напишіть додатково лист пояснення про те, що ваш паспорт продовжений і досі дійсний і що ви вже чекаєте на новий.
-
ЕОІ - перший крок. LAA - це наступний етап, так звана вибірка і запрошення вам подавати документи.
-
До якої продовжений. В листі поясненні про цю дату наголосити.
-
Дуже дякую за відповідь. А Ви не знаєте як в цьому випадку в одній з форм правильно написати expire date, тобто писати дату з першої сторінки паспорта яка вже прострочена чи дату до якої продовжений паспорт.
-
Таке питання, якщо при подачі на новий WP вказати дату закінчення дійсного WP(2026) в Start date? Чи це не буде помилкою? Бо там вказано що до 31 березня 2025 вони продовжили політику, но не вказано дату яку можна вказати в start date.
-
Дуже вдячна😌
-
Нажаль ні(
-
Підскажіть, будь ласка, сьогодні отримала номінацію, але не здавала тест на мову . У note написано , що в подальшому треба здати мову. Це не шаблоне смс? Нада тепер обов‘язково здати англійську?
-
Так звісно, там ще рекомендація додати посилання на сайт провінції, де йдеться про те хто може не здавати