Імміграція до Манітоби
-
Я вибирав 1. Додатково перегляньте інструкцію на оф. сайті.www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html?fbclid=IwAR3ZIbztlUrfzTnL-f02HsKdj9a6gEnK4YPYeNPndKlENP7hrhv3qYlzP_Y#canada
-
Заполняю форму, чтобы убрать restrictions from work permit. Что из этого нужно выбрать? Check the appropriate box or boxes to indicate if you are applying for: A work permit with the same employer An initial work permit or a work permit with a new employer Restoration of your status as a worker An initial or an extension of a temporary resident permit
-
Перевірив податки при 52000 однакові
-
Що потрібно для pr в НС?
-
Ну, це не так. Імміграційні програми в Атлантичних провінціях цілком посильні. Але, звісно, такої переваги як в Манітобі у українців немає. Ми, обираючи між Манітобою та НС, обрали Нову Скошу. Але чи правильний це вибір ясно буде тільки згодом, тому за чатіком спостерігаю ))
-
Через 3 роки назад через цей океан😁
-
Рент дорожче, PR також
-
Зарплати більші , податки менші
-
А що там цікавого?
-
Мені здається що всі їдуть в манітобу
-
Цікаво просто яка статистика, куди наші їдуть
-
Я навпаки думав що манітобі займає 1 чи 2 місце
-
Як таке може бути? Всього 3тис з 70тис прибуло в Манітобу?
-
Якщо ви будете основним аплікантом, то ви повинні довести, що вашої роботи достатньо для звязків з провінцією. Тобто, ви влаштуєтеся на мінімалку і будуте проходити імміграцію виключно через те,що спрощена процедура для українців у Манітобі. У цей же час чоловік буде заробляи набагато більше у компанії з Квебеку. У офіцера може вининути питання про те, який звязок міцніший. Але якщо ви доведети свої наміри постійно жити у Маітобі, то проблем можливо і не буде.
-
Доброго дня. Знаходимось в Квебеку, в Монреалі 2 місяці. Зрозуміли, що французьку вчити важко з 2 дітьми, після роботи треба іхати до 22.00 вчитися. Хочемо переіхати. Скажіть будь ласка, якщо чоловік офіційно влаштувався в IT, це буде проблемою при іміграціі? Якщо ми приідемо, я буду працювати і буду аплікантом для отримання РR, а він віддалено буде працювати десь місяців 6. Чи не виникне проблем в майбутньому через його роботу? Чи краще розрахуватися з роботою, щоб всі з родини працювали на провінцію Манітоба? Одного з членів родини не достатньо?