Імміграція до Манітоби
-
Без поняття
-
Хотіла дізнатись, я робила довідку про несудимість в Угорщині 6 місяців тому, і на документі стоїть термін 90 днів. На довідку про не судимість з Угорщини пішло дуже багато часу десь 2.5 місяці і не мало грошей, на двох за увесь процес вийшло 500 доларів. В Канаді, в посольстві Угорщині, діє цікавий процес, для того що б отримати цю довідку, треба спочатку записатися до їх консультанта та завірити підпис. До цього консультанта завжди дуже велика черга і він один на Вінніпег, частенько буває у відпустці (дякую, що взагалі він тут є). Так ось, для федерального етапу, чи треба мені перероблювати цю довідку, якщо я не поверталась в Угорщину. Чи можна прикріпити прострокові довідки і написати пояснювального листа? Чи це спрацює?)
-
Як вважаєте, коли, приблизно, буде наступна вибірка для SWM?
-
Це не новина. Для SWM завжди враховують вашу заробітну плату, навіть на федеральному етапі
-
Забагато аплікацій у беклогзі для нового SWM draw.
-
Ого, це новина. Дякую!
-
А як це пруф ов фундс? Як вони перевірять що я маю кеш?
-
Хм, ну тоді в принципі якщо є гроші на рахунку то можна і не змінювати на свм? Я так розумію? В мене теж стрім сво але при цьому є безстроковий робочий договір
-
Добре, дякую! Мабуть буду ризикувати
-
Ну так, щось таке
-
День добрий, хтось може знає - заповнили документи та фото на отримання ПР карти ще 10 липня - до сих пір карта не прийшла і статус а порталі IRCc under review
-
Так а що буде якщо нема грошей в стейтменті?) от я потратив , маю 2 тищі на балансі
-
Вам треба підтвердити, скільки у вас на рахунку в банку. Ваш кеш ніхто рахувати не буде
-
Нікому не рекомендую нікого обманювати, IRCC за невеликі потоки дає misrepresentation.
-
Гроші у банку на saving or checking account вважають cash у Канаді.
-
Дякую велике
-
Так
-
Доброго дня таке питання хто стикався якщо витягнути довідку про не судимість нову через дію там на цій довідці пише не підлягає поставленню апостилю та консульській легалізації, чи діюча ця довідка для подачі?
-
Статус повинен змінюватись поки йде карта ? У всіх такий статус чи щось не те ? І як прискорити отримання карти бо треба терміново виїхати. Дякую
-
Доброго дня. Отримали номінацію без тесту з англійської,ТЕЕR3. У письмі зазначено щоб ми були уважними та при подачі на федеральний рівень додали тест с англійської інакше заявка буде відхилена. То що виходить все ж таки треба здавати чи як бути? Що підкріпляти там де запитує про тест з мови? Дякую
22 Jan 2023, 05:40
181530/234012
3 minutes ago