Імміграція до Манітоби
-
Мені здається що всі їдуть в манітобу
-
Цікаво просто яка статистика, куди наші їдуть
-
Я навпаки думав що манітобі займає 1 чи 2 місце
-
Як таке може бути? Всього 3тис з 70тис прибуло в Манітобу?
-
Якщо ви будете основним аплікантом, то ви повинні довести, що вашої роботи достатньо для звязків з провінцією. Тобто, ви влаштуєтеся на мінімалку і будуте проходити імміграцію виключно через те,що спрощена процедура для українців у Манітобі. У цей же час чоловік буде заробляи набагато більше у компанії з Квебеку. У офіцера може вининути питання про те, який звязок міцніший. Але якщо ви доведети свої наміри постійно жити у Маітобі, то проблем можливо і не буде.
-
Доброго дня. Знаходимось в Квебеку, в Монреалі 2 місяці. Зрозуміли, що французьку вчити важко з 2 дітьми, після роботи треба іхати до 22.00 вчитися. Хочемо переіхати. Скажіть будь ласка, якщо чоловік офіційно влаштувався в IT, це буде проблемою при іміграціі? Якщо ми приідемо, я буду працювати і буду аплікантом для отримання РR, а він віддалено буде працювати десь місяців 6. Чи не виникне проблем в майбутньому через його роботу? Чи краще розрахуватися з роботою, щоб всі з родини працювали на провінцію Манітоба? Одного з членів родини не достатньо?
-
The numbers to date: As of July 24, almost 70,000 Ukrainians have arrived in Canada. 276,000 CUAET applications have been processed. 434,000 applications have been received. Більше 3.5 тисяч українців уже у Манітобі і ще більше починає прибувати з інших провінцій. Тому rental rates will be spiking in the next months.
-
Дякую
-
Дякую
-
Можливо 10 днів. Варшава
-
Тиждень
-
Де здавали біометрію?