Імміграція до Манітоби
-
Всім привіт! Підкажіть будь ласка, чи повинна “intended” робота на федеральному етапі бути тож самою що і на провінційному? Насправді, обставини постійно змінюються і обидві спеціальності мені цікаві.
-
Там написала SWO. Те що отримала
-
[email protected] Але ще раз акцентую - відповідь нічого не вирішить
-
Доброго дня!Подаємось на ЕОІ і потрібно вказати освіту.Після 9 класу чоловік вступив в училище (колишнєПТУ)провчився 3 роки отримав диплом кваліфікованого працівника.Пізніше в якомусь році провчився 5 місяців на курсах отримав свідоцтво про присвоєння кваліфікаційного рівня вже з іншої професії ,підскажіть що вказувати в розділі про освіту?цікавить скільки вказати років навчання правильно щоб потім не було помилки!Будь ласка підскажіть хто мав таку ситуацію.Можна в лічку написати.
-
Дуже дякую
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка: Федеральний. Яку форму заповнювати та додавати з чек листом? Бо в інструкції пише інший номер Checklist IMM 0199 чи IMM 5690??
-
Це означає, що MPNP контактувала із роботодавцем. Але ті відмовились надати інформацію, бо немає вашої письмової згоди. Я знаю таких кілька ситуацій. Працівник повинен підійти до HR і вияснити як підписати то consent. Тільки після цього роботодавець підтвердить ваше працевлаштування
-
Добрий вечір. На федеральному етапі, Форма IMM5406 Коли заповнюю Section C: Siblings Там пише додайте членів родини кому 18 років і старше. А як мені додати сестру? Вона молодше 18, і у майбутньому я можливо буду її спонсором
-
У одній з онлайн форм є “current position” та одразу ж під цим “intended position” чи щось типу того.
-
А коли вдалося зловити?Поділіться, будь ласка, лайфхаком🙏О 6 за часом Торонто? Краще з самого початку чи в кінці теж можна зпіймати?
-
Окей. Дякую