Імміграція до Манітоби
-
Дуже дякую
-
Добрий вечір. Підкажіть будь ласка: Федеральний. Яку форму заповнювати та додавати з чек листом? Бо в інструкції пише інший номер Checklist IMM 0199 чи IMM 5690??
-
Це означає, що MPNP контактувала із роботодавцем. Але ті відмовились надати інформацію, бо немає вашої письмової згоди. Я знаю таких кілька ситуацій. Працівник повинен підійти до HR і вияснити як підписати то consent. Тільки після цього роботодавець підтвердить ваше працевлаштування
-
Добрий вечір. На федеральному етапі, Форма IMM5406 Коли заповнюю Section C: Siblings Там пише додайте членів родини кому 18 років і старше. А як мені додати сестру? Вона молодше 18, і у майбутньому я можливо буду її спонсором
-
У одній з онлайн форм є “current position” та одразу ж під цим “intended position” чи щось типу того.
-
А коли вдалося зловити?Поділіться, будь ласка, лайфхаком🙏О 6 за часом Торонто? Краще з самого початку чи в кінці теж можна зпіймати?
-
Окей. Дякую
-
IMM 0008
-
Підскажіть , будь ласка , я запитувала декілька днів назад про те, що на етапі номінації я головний заявник , але чоловік змінив роботу ще в квітні і ми не обновили цю інформацію , так як думали що потрібно тільки якщо головний заявник змінює . Запросили його employment verification letter, але не встигла підгрузити через веб форму, сьогодні отримала номінацію . Як бути далі ? Просто вже на федеральному підгрузити ?
-
Я ж вам сьогодні відповідав на це запитання трохи раніше. ПТУ, якщо є диплом кваліфікованого робітника, це trade certificate, one year post secondary program.