Імміграція до Манітоби
-
А коли вдалося зловити?Поділіться, будь ласка, лайфхаком🙏О 6 за часом Торонто? Краще з самого початку чи в кінці теж можна зпіймати?
-
Окей. Дякую
-
IMM 0008
-
Підскажіть , будь ласка , я запитувала декілька днів назад про те, що на етапі номінації я головний заявник , але чоловік змінив роботу ще в квітні і ми не обновили цю інформацію , так як думали що потрібно тільки якщо головний заявник змінює . Запросили його employment verification letter, але не встигла підгрузити через веб форму, сьогодні отримала номінацію . Як бути далі ? Просто вже на федеральному підгрузити ?
-
Я ж вам сьогодні відповідав на це запитання трохи раніше. ПТУ, якщо є диплом кваліфікованого робітника, це trade certificate, one year post secondary program.
-
Так, лікар все робить. У нас у дітей запросили і довго інформація зараховувалась, десь 3 тижні
-
Вам видадуть ПР картки на старі паспорти, а вам треба на нові я так думаю 🤔, тому слід додати
-
Ми робили в жовтні. Так, фото роблять там, на місці. По оплаті - треба перед поїздкою зробити в банку або на пошті money order
-
Yes