Імміграція до Манітоби
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💵 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас 📌 Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💯Tpeбoвaния! yмeниe paбoтaть в кoмaндe, oтвeтcтвeннocть и пyнктyaльнocть, Aнaлитичeсkoе мышлeниe 🖥 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa -@Victor19991
-
Ми спілкувались безпосередньо з провінційним офіцером , який розглядав нашу справу. (Телефона писати не буду )
-
@banofbot
-
@banofbot
-
Всім доброго часу. Люди які передували на території Франції та переїхали до Канади. Будь ласка, допоможіть. 🆘️ Як отримати довіднику про не судимість з Франції. Поділіться особистим досвідом,як це зробити. Будь ласка напишіть в приватні. Заздалегідь дякую за зворотній зв'язок. Хай всім щастить
-
Доброго ранку. На федеральному етапі, Форма IMM5406 Коли заповнюю Section C: Siblings Там пише чітко, додайте членів родини кому 18 років і більше. А як мені додати сестру? Вона молодше 18, і у майбутньому я можливо буду її спонсором
-
Мова чату українська або англійська! Дякую
-
Я там не бачив секції іншої для братів та сестер(
-
Зрозумів. Дякую. І ще питання. Якщо Матір одружилася знову, і взяла інше прізвище. Треба додавати документ який це підтверджує? Типо, я Тарас Шевченко, моя мати Марія Шевченко - тепер Марія Франко. Ось документ
-
Дякую знову. Гарного Вам дня