Імміграція до Манітоби
-
Я там не бачив секції іншої для братів та сестер(
-
Зрозумів. Дякую. І ще питання. Якщо Матір одружилася знову, і взяла інше прізвище. Треба додавати документ який це підтверджує? Типо, я Тарас Шевченко, моя мати Марія Шевченко - тепер Марія Франко. Ось документ
-
Дякую знову. Гарного Вам дня
-
Доброго ранку!підкажіть,коли заповнювати на дітей заявку ,треба якісь документи від біологічного батька?
-
В eCoPr чітко прописаний український паспорт, я думаю в системі вони бачать. А на пластику не пише, ви праві.
-
🔫 Иван кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: Olena, Yuliia, Marina, Yurii Kiptenko, @Tanya_KravchukGN, @Lel_M, @YefymH, @dontbemem, @elektrotehnyk, Александра Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
1. Has the applicant currently been working? 2. When did she start working full-time (at least 30 hours per week)? Please provide the date. 3. What is her current job title/position? 4. Is applicant’s position considered to be long-term? 5. How is her work performance to date? 6. Were there any gaps in employment (extended vacation leave or sick leave) since joining?
-
Усім добрий ранок. Така ситуація, ще в березні подавався на новий ворк перміт, але у зв'язку із тим що коли переїжджав у нове житло, не про інформував, письмо прийшло на стару адресу і скоріше за все там його викинули. Писав нещодавно в ircc пояснював ситуацію та просив щоб просто вислали ще раз вже на нову адресу, там вони мали до 10-тм днів написати мені відповідь на пошту, але пройшло вже більше ніж 2 тижня і ніхто так і не написав. Хто що може порадити в такій ситуації?? Бо через це я не можу на піар подаватись, доки в мене на руках не буде готового документа
-
На по
-
Як вважаєте чи треба досилати вес евалюацію на фед етапі (я знаю що вона не обовʼязкова, робила для себе, для відновлення в професії)?
-
Дякую