Імміграція до Манітоби
-
Усім добрий ранок. Така ситуація, ще в березні подавався на новий ворк перміт, але у зв'язку із тим що коли переїжджав у нове житло, не про інформував, письмо прийшло на стару адресу і скоріше за все там його викинули. Писав нещодавно в ircc пояснював ситуацію та просив щоб просто вислали ще раз вже на нову адресу, там вони мали до 10-тм днів написати мені відповідь на пошту, але пройшло вже більше ніж 2 тижня і ніхто так і не написав. Хто що може порадити в такій ситуації?? Бо через це я не можу на піар подаватись, доки в мене на руках не буде готового документа
-
На по
-
Як вважаєте чи треба досилати вес евалюацію на фед етапі (я знаю що вона не обовʼязкова, робила для себе, для відновлення в професії)?
-
Дякую
-
Якщо ви спеціаліст і клеймили магістр то можливо є сенс. А так воно особливо не впливає я думаю
-
Добрий день, підскажіть будь -ласка, де є бюро перекладів, треба перевести свідоцтво про народження на англійську
-
Пошукайте по чату через пошук, хештег #переклад. Вам видасть купу бюро. Відправите їм скан оригіналу, а вони Вам пришлють скан перекладу, та і все. Це дуже легко)))