Імміграція до Манітоби
-
В двох країнах Нас двоє людей подавалось
-
Щось мене лякає така тенденція( а в скількох країнах жили і як багато вас в сім’ї?
-
так, в нас є така позначка після зняття обмежень
-
Коли у вас медікал зарахували ? 🙏
-
5 місяців 🙏
-
Коли вам медікал зарахували ? 🙏
-
Німеччина та країни ЄС зрозуміли, що українці повертаються до них після Канади і скоріш за все вони просто не будуть в подальшому пропускати до себе їх без об'єктивних причин. З цього Я можу зрозуміти, що це із-за туристів в пошуках кращого місця життя, а не тих хто справді потребує допомоги та притулку
-
Ви вже отримали портал 1 чи ще background verification?
-
В червні, ви не хвилюйтесь якщо не пройшов запит на медикал то вони старий зарахують більш за все. У нас так було. Біометрію одразу запросили
-
У мене медікал зарахували ще 06 Квітня і с тих пір все стало колом .
-
Привіт всім) Можливо хтось знає що це?другий раз підгружую всі документи,потрібно було додати нові документи,і кожен раз коли догружаю останній документ,і натискаю add,вибиває таке Через декілька днів спробувала знов і от знов те саме,другий раз намагаюсь прикріпити всі документи(
-
Ще перевіряють.
-
З моменту отримання АОR. Документи подали рік тому
-
Тобто у Вас 9 місяців пройшло з моменту подачі документів? Чи з моменту отримання AOR? Бо я спочатку подумала що у Вас 9 місяців пройшло після зарахування медікал
-
Дякую, саме так 😀!
-
Зрозуміла. Дякую. Бажаю Вам якнайшвидшого ПР. Ми читаємо таймлайни (де все досить швидко) і думаємо, що в нас все довго) а виходить, що ті хто чекають довше, просто ще не можуть написати таймлайн.
-
Це в аплікації на номінацію чи запит від офіцера?
-
Ого, це цікава інформація
-
Що від нас нічого не потрібно і просто чекайте, background verification in progress
-
В аплікації на номінацію
22 Jan 2023, 05:40
181891/230699
25 minutes ago