Імміграція до Манітоби
-
Навіть 1 день - то неповний рік )
-
Так, те, що ви писали раніше. Система дурнувата трохи, якщо я завершив працювати 29 Червня і почав 4 Липня, то тих 4 днів - вже не повний рік. Навіть якщо відпрацьовано значно більше за мінімально необхідних 30 год на фул тайм (та і система того не знає звісно)
-
Зайдіть на сайт веларк, там побачите, її заповнювати проще простого, но в мене завжди типу не вірно щось вказав.
-
я до них ходила, сказали що у waitlisti є тому чекайте дзвінка)скажіть будь ласка що за форма?
-
Всім привіт, за welarc знаю, і безкоштовні курси теж, но то все дуже довго, за майже 3 місяці тільки відповіли, щоб пришвидшити запит на тест потрібно заповнити форму, не можу, постійна проблема, через різні браузери, інтернет, не відсилає, піти до них, не має часу на роботі. Тому підшукую україномовну людину для навчання. Як що в групі є такі люди напишіть в приват.
-
Чи допустимо з'єднати дати і добавити ті дні до попереднього періоду?
-
Хоча робочий рік значно більше по годинах ніж мінімум 30 на тиждень
-
Хто стикався з проблемою при заповненні employment в LAA, що не пускає підтвердити форму так як є 4 дні між новим та старим місцем роботи?
-
Так. Ви там вказуєте свої бали. Чи ви впевнені, що на екзамені повторите їх?
-
Нотаріус не потрібен. Достатньо печатки перекладача.
-
FYI, full time, not fool time. Потрібно взяти у них employment verification letter. Якось так воно називається.
-
Підкажіть будь ласка, якщо робити переклад документів( копії диплома/атестата про середню освіту) та завірення у нотаріуса в Україні, підійде будь-який нотаріус/перекладач чи є офіційний список відповідних? І в якому порядку робити, спочатку переклад а потім завірення чи навпаки?