Імміграція до Манітоби
-
Це ви змінили роботу та повідомили MPNP ? Бо зараз також на федеральному може бути таке що потрібно змінити роботу.
-
Дякую за відповідь
-
Просто підвищення, точніше зміна посади. В межах 1 компанії. Тож так просто повідомив mpnp
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, що вказати в момент подання на продовження ворк перміту , що належать безкоштовні послуги
-
Ви коли приїхали в Канаду?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
В мене така сама ситуація ,а як ви повідомили мпнп?
-
Дякую
-
Де можна цю інформацію прочитати
-
Тільки наступна дата після подачі аплікації
-
Ви мусите платити стандартні збори
-
Доброго дня, у мене ВП до 07/2026, чи можливо вказати "Start date" як 07/2026 при продовженні ВП яке впровадили нещодавно? Хотілося би максимально використати старий.
-
Майже два роки тому
-
А яка різниця
-
Добрий день! Порадьте будь ласка який тест легше здавати англійською CELPIP чи IELTS
-
Просто загугліть mpnp skilled worker webform
-
Celpip, але це питання до загального чату, тут адміни роблять зауваження за питання не по темі🙂
-
kille, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Ви не додавали листа з роботи просто написали на форму і вам прислали нову номінацію ?
-
Так додавав. Має бути підтвердження, що відбувається. Просто вони мені видали номінацію з старим всім всерівно то другий раз я вже їм просто імейл писав
22 Jan 2023, 05:40
182023/235299
21 minutes ago