Імміграція до Манітоби
-
Добрий день! Порадьте будь ласка який тест легше здавати англійською CELPIP чи IELTS
-
Просто загугліть mpnp skilled worker webform
-
Celpip, але це питання до загального чату, тут адміни роблять зауваження за питання не по темі🙂
-
kille, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Ви не додавали листа з роботи просто написали на форму і вам прислали нову номінацію ?
-
Так додавав. Має бути підтвердження, що відбувається. Просто вони мені видали номінацію з старим всім всерівно то другий раз я вже їм просто імейл писав
-
Changed employment
-
А що ви тут вибирали ?
-
Доброго дня усім. Подавався на зняття обмежень з перміту 18 квітня і досі не отримав новий. Наскільки знаю термін зазвичай близько 100 днів. Можливо хтось знає як пришвидшити процесс? Наскільки це ок?
-
Ну це зміна роботи а не позиції
-
А зрозуміло,роблю новий офер заповнюю форму и відправляю мпнп і чекаю на нову номінацію ,а потім додаю через веб форму на федеральний етап ?
-
Всім доброго дня. Підскажіть будь ласка, якщо не має довідник з роботи від французького роботодавця, но маю контракти де по вимогам до Канади все зазначено. Переклад контрактів потрібно робити на англійську чи можливо лишити на французькій?
-
Може бути французькою, бо ж в Канаді друга державна мова французька
-
Вам вже відповіли на це питання. Але ви можете робити як вважаєте.
-
Доброго дня, ще раз хочу спитати колективну думку: якщо транслітерація імені у двох паспортах відрізняється остання літера "y" та "i" то чи не логічніше довідку про несудимість брати на ім'я як у старому паспорті по якому жив у тій країні і писати пояснення + додавати копії? Чи все таки на ту транслітерацію яка є на даний момент?
-
Все, що можна зробити на актуальну транслітерацію, робіть на актуальну транслітерацію. Новий паспорт та ім'я з нього є основною точкою звірки у вказуванні імені будь-де. Не має значення, що там в старому паспорті, напишете пояснювального листа і все
-
Мені було б більш логічно брати довідку на дійсні документи.
-
Так, я дуже вдячний за відповідь, просто більше схиляюсь до першого варіанту і вирішив перепитати.
-
Вітаю! Чи треба додавати партнера в аплікацію на пр якщо зараз йде процес розірвання шлюбу?
-
youtu.be/lixJLSWZUsQ?si=pwhWfYSKTPfvStuZ
22 Jan 2023, 05:40
182037/235838
25 minutes ago