Імміграція до Манітоби
-
Дякую!
-
Добрий вечір. Скажіть будь ласка, чи є якась інформація з приводу цього документу? Щойно зареєструвалась, доступна є лише форма IMM 5690 для Квебеку.
-
Вибачте за уточнення, але щоб не помилитися - я вірно розумію, ща в цей розділ замість форми яка пропонується додати ту форму яка була актуальною для цього розділу раніше? буквально - 0199 замість 5690? Чи я неправильно зрозуміла?
-
Тільки вручну інший чеклист добавити, скачати файл Я написав до IRCC, але відповідь не було
-
Бо хочу відправляти
-
Це точно?
-
дякую за відповідь!
-
Якщо у вас є робота, це не має значення
-
Так SWO вже закрита, а по SWM це неважливо
-
Я бачив, що люди додавали стару версію 5690. Не можу сказати, як на 100% правильно
-
Вірогідно гроші тільки поклали на рахунок. А вони за умовами мають там лежати 3 міс до подачі
-
там ж треба не менше відповідної суми
-
А в чому проблема зробити за попередні? Навіщо чекати?
-
Доброго вечора. Скажіть, будь ласка, чи правильно я все розумію, якщо подаєшся по swm і пройшов вже на федеральний етап, то чи можна мені змінити роботу на самому федеральному етапі? Дякую
-
Так, пошукайте по чату, люди подавали взагалі з мінімальними сумами
-
Доброго вечора. Скажіть, будь ласка, чи правильно я все розумію, якщо подаєшся по swm і пройшов вже на федеральний етап, то чи можна мені змінити роботу на самому федеральному етапі? Дякую
-
я вже не пам*ятаю якщо чесно. чомусь думаю що це було про провінційну подачу, але тут вище писали, що то була умова для СВО лише.
-
Звідки ви взяли інформацію, що гроші мають лежати 3 міс до подачі?
-
Навіть для SWO такої умови не було, щоб гроші якийсь час були на рахунку до подачі. Єдиною умовою SWO було, щоб гроші були на рахунку на момент подачі EOI.
-
Може і не треба було але я рідгружала, теж читала тут
22 Jan 2023, 05:40
182129/230361
18 minutes ago