Імміграція до Манітоби
-
А в чому проблема зробити за попередні? Навіщо чекати?
-
Доброго вечора. Скажіть, будь ласка, чи правильно я все розумію, якщо подаєшся по swm і пройшов вже на федеральний етап, то чи можна мені змінити роботу на самому федеральному етапі? Дякую
-
Так, пошукайте по чату, люди подавали взагалі з мінімальними сумами
-
Доброго вечора. Скажіть, будь ласка, чи правильно я все розумію, якщо подаєшся по swm і пройшов вже на федеральний етап, то чи можна мені змінити роботу на самому федеральному етапі? Дякую
-
я вже не пам*ятаю якщо чесно. чомусь думаю що це було про провінційну подачу, але тут вище писали, що то була умова для СВО лише.
-
Звідки ви взяли інформацію, що гроші мають лежати 3 міс до подачі?
-
Навіть для SWO такої умови не було, щоб гроші якийсь час були на рахунку до подачі. Єдиною умовою SWO було, щоб гроші були на рахунку на момент подачі EOI.
-
Може і не треба було але я рідгружала, теж читала тут
-
Наскільки я пам’ятаю то підгружали банк стейтменти за останні 3 місяці
-
Дайте, будь ласка, посилання
-
Ви помиляєтеся, така умова була.
-
Хтось підгружав за 3 місяці, хтось за 6, але такої умови не було. Люди , напевно, таким чином хотіли показати, що в них був дохід. Але це не означає, що гроші обовʼязково мусять «відлежатися» перед подачею
-
Proof of funds To demonstrate that you have sufficient funds, you must get official letters from any financial institutions where you are keeping money. Letter(s) must ▪ be printed on the financial institution's letterhead; ▪ include their contact information (address, telephone number and email address); ▪ include your name; ▪ list outstanding debts such as credit card debts and loans; and ▪ include, for each current bank and investment account, the ▪ account numbers, ▪ date each account was opened, ▪ current balance of each account, and ▪ average balance for the past 6 months. ‼️ In addition, you must submit copies of three months of bank statements and certificates of deposit demonstrating a clear financial history of sufficient and transferable settlement funds (liquid assets) in your name and/or the name of your spouse or common-law partner, and, if applicable: ▪ copies of securities and other investments; and ▪ proof of ownership of real estate, including a property valuation; and ▪ proof of ownership of other assets (not including personal items such as jewelry, furniture or vehicles) owned by the applicant or spouse, including a fair market value assessment. If there are currency controls in your country of residence, the MPNP may require proof of transferability.
-
immigratemanitoba.com/immigrate/policies/settlement-funds/
-
Дякую. Можливо я не правильно розумію. Так, тут пише про три місяці, але це просто для того , щоб бачити історію ваших розрахунків. Але ніде не пише, що треба мати гроші за три місяці до подачі. А як же ті люди, які не чекали 3 місяці, а приїхали і відразу подались за підтримки друзів чи родичів?
-
Де гарантія, що вони не позичені за 3 міс до подачі?
-
Стейтмент за 3 місяці потрібен, щоб офіцер розумів , що це ваші гроші , а не позичені задля подачі. Ось і все.
-
Стейтменти потрібні, щоб офіцер бачив рух коштів. Але я не побачила, щоб писало, що гроші повинні бути покладені на рахунок за 3 місяці до подачі.
-
Предоставляю Удаленную Занятость . Можно без Опыта -Обучение бесплатно , Свободный График 2 часа в День , От 150-300$ В день . Места Ограничены . За подробностями пишите в Личку
-
@wxntjk хоче кікнути @alina_alinaaaaq з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
22 Jan 2023, 05:40
182141/234418
10 minutes ago