Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку, спільното! Дуже потрібна Ваша порада! Вісім місяців чекаю на номінацію, подалась сімʼєю, я , дитина та чоловік ( чоловік в Україні). Наразі ми в процесі розлучення. Сьогодні змінився статус заявки на Assessment in process. Тепер не знаю , що робити з чоловіком, я напевно не можу ще змінити свій статус, що я divorced, бо офіційно ми ще не розлучені. Що порадите зробити, залишити все як є чи щось потрібно змінити?? Щиро дякую заздалегідь!
-
Врахуйте, якщо розлучитися, то чоловік повинен дати дозвіл на імміграцію дитині. Є випадки, що чоловіки цього спеціально не роблять, і фактично імміграція зупиняється.
-
Якщо люди йдуть через ЕЕ та MPMP, то гроші повинні бути в наявності (по ЕЕ ще більша сума, ніж для MPNP). Звичайно, дехто позичає гроші, але потрібно враховувати, що ці гроші повинні бути на рахунках 1+ рік поки триває імміграція.
-
Всім привіт)) гайз , я от реєструюся на рейс назад в Канаду і там питає от таке, це номер візи чи паспорта мого?
-
Я дзвонила до ircc. Мені відповіли, що треба додавати нову форму 0199. Та прикладати лист пояснення. Не знаю, як правильно, але я додала стару форму та туди ж додала нову, без листа.
-
Дякую! 🤩
-
Канада
-
Чи Україна😂
-
Ага тобто візи номер і country - це канада?
-
Вибачаюсь, не прочитав зверху текст...то віза
-
Паспорт
-
Та ні тільки віза
-
А там були взагалі питання про номер паспорту?
-
Я теж так думаю
-
Я б писав Канада
-
Ще в них питання тупе тіп country of residence- вибір і канада і україна
-
Вона мені сказала, що треба додавати те, що є дійсним. Але я її питала, що анкета нова є, але в самій аплікації ще старий номер. На це вона не відповіла. Ще раз повторила, що треба нову.
-
Кристина, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch Network
-
Так, саме 0199 вказаний як дійсний для PNP аплікантів. IRCC як завжди довго фіксає баги у своїй системі
-
Номер паспорту при купівлі квитка вказували, так?
22 Jan 2023, 05:40
182170/230187
about an hour ago