Імміграція до Манітоби
-
Толку від тих балів всеодно немає, за пів року всього одна вибірка з найнижчим балом 834
-
Ну як немає- є. Незабаром ситуація поліпшиться, бал впаде.
-
Поки немає swm вибірок він не впаде, а тільки буде йти вверх Якщо 3 вибірки на рік за swm то шансів грубо кажучи малувато
-
Охочих багато, квот не дуже, це зрозуміло
-
Я знаю, що я в пулі. І зараз не буду звільнятися, перетерплю поки не виберуть і не заповню аплікацію на номінацію 🤧. Мене цікавить які є нюанси на етапі номінації , коли саме можна змінити роботу і що для цього потрібно.
-
Щиро дякую ☺️
-
Зміна роботодавця потребує повідомлення MPNP через вебформу. 1) Подалися на номінацію після вибірки 2) знайшли роботу у тому самому NOC (якщо була вибірка по specific occupations) або у рівнозначному TEER, заробітна плата має бути не менша, а краще більша. 3) заповнили форму, додали новий job offer і відправили до MPNP 4) 5-10 днів прийде повідомлення, що ваша інформація додана до вашого файлу. Можна змінювати роботу. immigratemanitoba.com/immigrate/skilled-worker/webform/
-
Ще маленьке питання. Думаю тут правильної відповіді немає, але з вашого досвіду. На федеральному етапі як краще зробити. Додати документ і лист-пояснення окремо один від одного. Чи може об‘єднати в один ПДФ? Щоб офіцер побачив документ і зразу пояснення до нього
-
В Вас є лист підтвердження що Ви подали документи?
-
Питяння до тих, хто вже отримав PR. Коли ви вказували суму грошей на банківському рахунку на номінацію це потім якось перевірялось, чи робився новий дозапит на це? Хотіли починати процеси купівлі житла і порахували що грошей вистачає, а потім згадали про гроші які повинні бути на рахунку не менше ніж ми вказали(