Імміграція до Манітоби
-
Правильно. Довідку про несудимість з тої країни теж підготуйте.
-
Так, там без освіти, досвіду роботи, там просто балів не вистачить на SWM
-
Вітаю, чи можливо взагалі щоб роботодавець зробив запрошення на роботу для мого члена родини і зробити візу через це?
-
*** Щодо додаткового заробітку на роботі няні, а також іншої роботи, наприклад, розклеювання оголошень про оренду... Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. —®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. —Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" або надішліть повідомлення❗️
-
-
Доброго дня. В мене така ситуація, статус заявки на номінацію змінився на Information Requested десь числа 12-го, але ні я ні моя менеджер ніякого запиту не отримували…. Я особисто перевірила її електронну пошту (спам також), не було листа. І ніхто не телефонував. Я надіслала оновлені пейстаби та лист підтвердження працевлаштування в теперішній компанії. Поки нічого. Чи можу я в цій ситуації ще щось зробити? Дякую.
-
Вітаємо, Pavlo Romanskyi! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
А якщо у вас іншу інформацію перевіряють то вас попросять іі підтвердити як і в моєму випадку
-
Мені через місяць офіцер написав а проханням порадити працедавцю відповісти
-
Тоді чекати місяць і вони напишуть вам а проханням надати інформацію . Я писав до них , але вони відповіли вже після того як проблема вирішилася
-
До якого числа ви перевірили почту вашого менеджера ? На скільки днів до дати змінення статусу?
-
Офіцер вам особисто напише і якщо у вас не буде мейлу від нього то будете вже з ним виясняти. Ви зможете йому написати зворотню відповідь
-
підкажіть будь ласка обов'язково чи треба у verification letter від роботодавця вказувати що робота permanent ?